פרידה וגירושין: מה לעשות?

תאריך פנייה: 01.07.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
חן
פרידה.. מה לעשות!?!
01.07.2006 • 19:12

שלום
היה לי חבר שנתיים וחצי כמעט, אהבנו אחד את השני מאד והיינו מאושרים יחדיו.בתקופה האחרונה רבנו יותר מידי וקצת גם לא היסתדרנו אני לא יכולתי לסול ותר את המצב ולהמשיך ככה לכן למרות שאני ככ אוהבת אותו והחלטתי להיפרד ממנו (לא באמת היתכוונתי שניפרד היתכוונתי סתם להפחיד אותו.. הייתי בטוחה שנחזור אחכ) ביומייים שהיינו פרודים הוא היה מיתקשר אלי כל היום והיה אומר לי שקשה לו עם זה וכל מיני דברים כאלה. ביום השלישי סבא שלו ניפטר.. הוא היה נורא קשור אליו, הוא היה אדם בריא לחלוטין וניפטר בפיתאומיות מדום לב. הייתי איתו כל השבעה תמכתי בו והכל וחשבתי שלאחר מכן זה יקרב ביננו ונחזור להיות שוב כמו פעם אך ביום שהם קמו מהשבעה הוא הפתיע אותי ואמר לי שבגלל שסבא שלו ניפטר זו לא סיבה לחזור ושהוא רוצה שניפרד סופית כי הוא מרגיש שהוא כבר לא אוהב אותי כמו פעם והוא רוצה להיות לבד עם עצמו בלי אף בחורה. אני לא בדיוק מאמינה לזה!!!לאחר מכן ניפגשנו מס פעמים ורציתי לחזור אליו אך הוא נשאר נחוש בדעתו!!! אבל כשהוא רואה אותי הוא מיתחרפן כל הזמן נוגע בי מנשק אותי ומחבק אותי אך כשאני מתחילה לדבר עלינו הוא נשאר בדעתו!!אזבתי אותו לנפשו ולא היתראנו ולא דיברנו שבועיים.. ביום שישי היתקשרתי אליו לאחל לו שבת שלום וכולו היה אדיש אלי. לאחר מס דק הוא חזר אלי שוב ואמר לי שקשה לו שאני מתקשרת אליו.אני לא יודעת מה לעשות.. אני נורא אוהבת אותו ולא מאמינה שהוא כבר לא אוהב אותי כי ההפך הרגש שלו אמור לדעוך אחרי חודש, שבועיים ימים ולא להיתחזק ואני גם לא מבינה למה הוא עושה את זה לעצמו..אני נורא אוהבת אותו.. ואני לא יודעת מה אני יכולה לעשות כדי לחזיר אותו..???

ד"ר אורן חסון
אולי זה מה שיש...
04.07.2006 • 10:07

חן יקרה,
התשובה העצובה היא שיכול להיות שכלום. למרות שתמכת בו בתקופה הקשה, תזמון הלחץ שלך לפרידה היה כזה שפגע בו, גם אם זה היה במקרה לגמרי.מעבר לכך, השתמשת בנשק יום הדין (איום לפרידה) באופן לא נכון, וגם על כך את משלמת היום. גם הטעות הזו, וגם התזמון המקרי שלה, פגעו בקשר שלכם, ופגעו באמון שלו בך. את יכולה לנסות, מדי פעם, אבל קחי בחשבון שיכול להיות מאוחר מדי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083