פרידה: האם קשה לך יותר ממנה?

תאריך פנייה: 15.12.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מוטי
חושב אם להפרד האם אפשר עצה ?
15.12.2012 • 15:05

היי שלום אני בן 26 חברה שלי 22 אנחנו 10 חודש ביחד ואני מרגיש לא שלם איתה אני מאוד אוהב אותה אבל ההתנהגות שלה לא מתאימה לי והדרך שלה בחיים לא מתאימה לי אבל היא לא משנה את זה
מדובר כאן על זה שאנחנו לפעמים רבים והיא יוצאת משליטה זורקת דברים אצלי בבית מרימה את הקול משפילה אותי ליד אנשים ואני בעד לפתור דברים בשקט ולא על ידי התנהגות מגעילה ודיבור מגעיל על כל דבר קטן היא מתעמקת ונכנסת להיסטריה
היא לא לוקחת את העבודה ברצינות מאחרת פעם הולכת פעם לא הולכת אין לה שאיפות בחיים אין לה חברות
עכשיו השיקול שלי האם לעזוב אותה
אני מאוד אוהב אותה אבל אני יודע שהיא תישבר לרסיסים ואני לא יודע אם אני יוכל לעמוד בזה וגם היא תבוא אליי הבית ותבכה לי אני סולח מהר וזה הבעיה שלי איתה אני רואה אותה בוכה וזה גומר אותי ואני סולח ושוב פעם רב ושוב פעם סולח ושוב פעם רבים ככה כל הזמן
הזמן קצר ואני לא רואה אותנו הלאה כשאני אומר לה בפנים אני רוצה להפרד היא מתחרפנת צועקת ורבה
או שאני אומר לה בטלפון היא באה אלייי ואני סולח
לי זה גם יכאב אבל אני חושב שזה יהיה צעד טוב בחיים שלי אם אני יפרד ממנה
ישבה גם יתרונות ילדה של בית ילדה טובה מעניקה חום ואהבה אין מה להגיד על זה
אבל החסרונות מאוד מפריעים לי שזה ההתנהגות שלה והדרך שבה היא לוקחת את החיים כלכך קשה ולא חיה אותם בכיף לפעמים אפילו כשאני איתה יורד לי המצב רוח בגלל ההתנהגות שלה אין לי חשק להיות איתה עם ההתנהגות הזאת מצבי רוח שלה מתחלפים כמו מזג האוויר ואני מרגיש שיש לזה השפעה עליי כשאנחנו יוצאים גם אני מרגיש לא בנוח איתה גם וזהו

מה אתה מייעץ לי לעשות ?

ד"ר אורן חסון
כשחוסר היציבות שלה שוחק אותך
17.12.2012 • 00:26

מוטי יקר,
אני חושב שלמרות הקשיים שלה, אם תחליט להיפרד ממנה, היא תתמודד עם זה. אלא שמאחר שאתה לא מאפשר לה להתמודד עם זה, אני תוהה אם אולי הקושי העיקרי שלך הוא לא לקבל את זה שהיא באמת תצליח להתגבר עליך . קח את זה כנקודה למחשבה. אחרי הכל, אני חושב שבסך הכל, לה יהיה פחות קשה להתמודד עם הפרידה ממך, מאשר לך להישאר איתה. אחרי הכל, חוסר היציבות שלה הורג אותך בהדרגה, ולא כל כך ברכות.ומאחר שלבד לא עושה רושם שתסתדרו ביחד, קיימת גם האפשרות ללכת ליעוץ זוגי (ראה את הדף באתר שלי על יעוץ זוגי לזוגות צעירים).אני לא בטוח שזה הצעד הנכון כאשר אתה מרגיש שזה לא זה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083