פרידה, געגוע וחוסר ודאות
דנה
חזרה לקשר
⌄
בוקר טוב!אני ובן הזוג שלי מזה שנה+ חזרנו לקשר.הייתה לנו פרידה של חודשיים וחצי במהלכה לא דיברנו כלל- זה נגמר בריב.בגדול- נפרדנו כי הוא לא רצה זוגיות.במהלך הפרידה הוא נכנס לאתרי הכרויות שונים וכנראה חיפש משהו אחר וחדש. אינני יודעת בוודאות אם היו לו דייטים וכו', אך משערת שכן.חזרנו לקשר לא מזמן אבל אני לא יודעת מה יהיה. סוג של ניסיון חוזר אולי. ההתקרבות באה משני הצדדים ולאחרונה הוא מאוד מתקרב אז הכל בסימן שאלה גדול של לראות מה יהיה הלאה ולתת לזה עוד קצת זמן.באתרי ההכריות- הוא כבר לא. שאלתי אותו גם לגבי האתרים הוא אמר מחקתי את עצמי משם.לפני כמה ימים עשינו שיחת וידיאו במהלכה הוא הראה לי משהו בארון שלו שהוא קנה, ואז קלטתי שם חפיסת קונדומים קטנה ואני לא יודעת אם נעשה בה שימוש. חפיסת קונדומים קטנה ממה שזכור לי- לא ניתן לרכוש בסופר פארם אלא רק בקיוסקים קטנים שפתוחים בלילות.(אני חושבת).עשיתי 1+1 והבנתי שכנראה היו לו דייטים וכשרצו לקיים יחסי מין רכשו את החפיסה מהקיוסק כי סופר פארם לא פתוח בלילה, וכך כנראה יצא מצב שהוא אולי שכב עם מישהי אחרת.מצד 1 לא היינו ביחד אז אולי לא כדאי בכלל לפתוח את הנושא?בני 28.תודה
ד"ר אורן חסון
להניח למה שלהניח. אם אפשר.
⌄
דנה יקרה,
יש כאן שני הבטים שונים. האחד הוא שאכן, נפרדתם, והייתם חודשיים וחצי חופשיים איש לנפשו. אך טבעי שאדם שנפגע, נפרד ומרגיש בודד, מחפש קשר חדש. בודאי לגיטימי, ואם תעלי זאת על השולחן, זה מה שתקבלי. כלומר, אין לך הצדקה מוסרית או אחרת לדרוש ממנו להיות נאמן לך, מבלי שהוא יודע שאתם מיועדים להיות שוב ביחד.הצד השני הוא שבאמת, היית רוצה לדעת שהוא התגעגע מאד, ושלא היה יכול להסתכל על אף אחת אחרת בזמן הזה. כאן אנחנו בשדה מוקשים. שכן, יתכן שאולי זה אפילו היה נכון, אבל גם, ובמקביל, שהוא הרגיש כואב ולבד, והפתרון לכל זה היה לנסות משהו אחר. כי זה מה שגברים בדרך כלל יודעים (אני עושה הכללה, אבל זה כמו להגיד שגברים יותר גבוהים מנשים - זה נכון בממוצע) - לחפש פיתרון מעשי לבעיות, ולא להיות מודעים או לא להתמסר לעולם הרגשי שלהם. כך שלמעשה, גם את זה את אפילו לא יודעת עד הסוף.בכל מקרה, כל זה בסימן שאלה, וגם אם וכאשר לא יהיה, אני מניח שזה יציק לך עוד זמן מה, אבל עצתי - אם את יכולה, הניחי לזה.