פרידה: גישות חיים שונות כגורם
הדס
האם יש לזה עתיד
⌄
האם שיקול של גישות שונות לחיים ,יכול להוות שיקול לפרידה גם אם מדובר בתחילתו של קשר?
ד"ר אורן חסון
גישות שונות לחיים כעילה לפרידה
⌄
הדס יקרה,
גישות שונות לחיים יכולות להיות שיקול לפרידה, בעיקר בתחילתו של קשר, כי אז זה הופך להיות גורם חשוב יותר מאשר מספר גדול של נעלמים, כשאת לא יודעת עליו הרבה, וכשהוא לא יודע הרבה עלייך, וכאשר האהבה עוד לא התבססה. בהמשך הקשר, הדברים משתנים. ובכל מקרה, הרי מאד תלוי מה עומק הפערים, ואיך הגישות השונות הללו ישפיעו על חיי היומיום ועל הזוגיות שלכם.אם הוא רוצה לעזוב אותך בשל גישות שונות לחיים (ואיכשהו אני חושד שזה המצב), כנראה שתצטרכי לקבל את דעתו, כי הוא מודע ליכולות שלו ולמחיר שהוא ישלם בתמורה לגישות השונות שלכם, ויודע מה מתאים לו. את יודעת רק מה מתאים לך, וזה לא מספיק לזוגיות מוצלחת.
הדס
גישות שונות לחיים כעילה לפרידה
⌄
היתודה על תגובתך. עוד בפגישה הראשונה הוא ציין בפני שהוא טיפוס לא רומנטי ומפנק ואני לא הכחשתי שאני בנאדם שזקוק להרבה תשומת לב ושידאגו לו, אך כנראה בגלל התלהבותו ממני ומאותה סיבה שאני לא מנעתי את המשך הקשר , נמשכנו להיפגש. כל אותם מפגשים ,היו סימנים ורמזים מצידו שהוא לא בשבילי אך התעלמתי כי היה לנו טוב ביחד. הוא טוען שאנחנו מתאימים בזוגיות אבל לא בתפיסות. אני לא מבינה, אם גבר מאוהב במישהי ,למה שיקולים רציונלים ימנעו ממנו להמשיך ולקוות לטוב? אי אפשר להתפשר ולהגיע לאיזשהי נקודה שנוחה לשני הצדדים? השאלה שלי היא באופן כללי ולא ספציפית לגבי הבחור הזה, כי אני חושבת שהוא מקסים בתור בנאדם או ידיד ולא מעבר. השאלה הזאת מטרידה אותי מאחר סוג הבחורים שאני מכירה ,הם אנשים שחושבים קדימה ,יותר עם הראש ופחות עם הלב.הדס