טיפול זוגי: כוונות טובות
צביה
יום הולדת
⌄
שלום
ד'ר אור היקרכתבתי לך בעבר על בעית האדישות של בעלי.עכשיו אנחנו נמצאים לפני יום ההולדת שלו ואני לא יודעת איך לנהוג. או להחזיר לו באותו מטבע, כי לי ביום ההולדת הוא פשוט לא עשה כלום אפילו לא מזל טוב קטן. ואני הרגשתי מאד רע עם זה. ולהראות לו בדיוק מה הרגשתי, או לא להתנהג כמוהו ולהראות לו שאני למרות הכל לא יכולה להתעלם מיום ההולדת שלו. אני באמת לא יכולה להתעלם עובדה שזה יושב לי בראש כבר שבועיים לפני ולא יודעת איך עלי להתנהג.אני מטבעי לא מסוגלת להתעלם מימי הולדת לכל אחד שיש אני משקיעה בתשומת לב קטנה.וכאב לי מאד שאלי הוא לא התייחס.תודה לך מראש על ההתייחסות, למרות שזה נשמע ילדותי וטיפשי.
ד"ר אורן חסון
כוונות טובות
⌄
צביה יקרה,
הקשיים שלכם עמוקים ומורכבים, ואתם נמצאים בטיפול זוגי. ייעצתי לך בעבר ליצור מפגשים לבד עם המטפל הזוגי, וזה המקום לשאול איך לנהוג בו, כי המטפל הזוגי שלכם יודע טוב יותר מה ישפיע ואיך. לולא הייתי יודע את המורכבות של הסיפור שלך הייתי אומר שהנה, זו הזדמנות להיות נדיבה, ולהראות כוונות טובות, בעיקר אם גם הוא משתדל עכשיו בעקבות הטיפול. אבל בהיות הסיפור שלכם כל כך הרבה יותר מורכב, כדאי שתבדקי את העניין במסגרת הטיפול הזוגי.
צביה
כוונות טובות
⌄
ד'ר אורן היקר.
כרגע המטפלת הזוגית יצאה לחופשה כך שהפגישות הופסקו ויתחדשו רק ב11.6, שזה אחרי יום ההולדת. אני די בהתלבטות וכבר נגמר לי הסבלנות להיות תמיד זאת שיש לה כוונות טובות ולקבל בתמורה את כל כאב הלב הזה שיש לי.ויש המון.בתוך תוכי אני לא מרגישה שיפור עקב הטיפול.הכל נשאר אותו דבר ובכבר איבדתי רצון לחיות ככה יותר, אבל לא יכולה לעשות לעשות כלום בנידון כי הבן שלי בא אלי יום אחד בוכה ואמר לי שהוא לא רוצה שנתגרש.אני מאד מאד מאד מבולבלת.מצד אחד רוצה לסדר את העיניינים ולחגוג לו כמו שצריך, ומצד שני אני נורא עצבנית וחסרת סבלנות שקשה לי כל הזמן לתת ולתת ולא לקבל כלום גם אני.