פרידה: איך להמשיך הלאה?
אור
פרידה....
⌄
שלום,
אני בת 18 ניפרדתי מחבר שלי בן 18 גם שמאוד אהבתי.... ואני עדיין אוהבת אבל מאמינה שעדיף בשביל שניינו להיות לא ביחד.... לפחות כרגע....נשארנו ידידים טובים, והשאלה הראשונה היא האם זה אפשרי, או שעדיף ניתוק?כי אנחנו מעבר ללהיות זוג אנחנו חברים מאוד טובים (כלומר ידידים).והשאלה השנייה היא האם זה כדאי לצאת עם מישהו עכשיו, כמה ימים אחריי הפרידה בשביל לנסות לא לחשוב על החבר לשעבר בתור חבר.....או שאוליי עדיף להיות עם עצמי ורק אחריי שאתגבר על האקס להתחיל לצאת עם אחרים?תודה מראש...ותודה בכלל על הפורום הזה.... אני נעזרת בו הרבה מאוד מתגובות שלך לאחרים.תודה רבה :)
ד"ר אורן חסון
האם להמשיך להיות ידידים?
⌄
אור יקרה,
תודה על הכרת התודה... :)אין מתכונת אחת לפרידה. גם אין מתכונת אחת להתחלות חדשות. כל אחד לוקח את זה אחרת. אבל נראה לי לפחות שאם את עדיין אוהבת אותו, אז ממילא לא תתאהבי מיד. זה לא אומר שאת לא יכולה לצאת, ולבלות, כי זה יכול אולי לסייע לך ולתת לדברים להישכח עם הזמן. עדיף מאשר להיות בבית ולחשוב.אין גם מניעה מכך שתמשיכו להיות חברים, אלא אם הקשר הזה אינו ברור ומוגדר לשניכם, וכל עוד, בשל הרגשות שיש לכם זה כלפי זו, הוא יפריע לכם ביצירת קשרים חדשים.
א
האם להמשיך להיות ידידים?
⌄
שלום
לך ד"ר.אז בהקשר למה שאמרת, אתה מציע לאותם פרודים שלא להשאר ביחד אף לא כידידים שמא לא יהרסו לעמם קשרים עתידיים עם אחרים...?או שמא לא הבנתי אותך כהלכה?