זוגיות: ריגושים, תחומי עניין משותפים

תאריך פנייה: 06.07.2005 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
יעל
איך אני יצליח להראות את התשוקה שבי?
06.07.2005 • 17:48

אני וחבר שלי ביחד מעל חצי שנה ובזמן האחרון הוא טוען שהוא משתעמםשהכל כיף לו והוא לא סובל אבל מאז שהוא זוכר את עצמו הוא היה בקשרים לא שגרתייםוהקשר שלנו די נחשב לקשר כזה:אני באה אליו ,אוכלים,שוכבים ,מטיילים,הולכים לישוןבערך ככה כל הזמןכמובן שכייף לנו ,צוחקים אוהבים אחד את השניאבל הריגושים אינם,אני שואלת כיצד אני יכולה להראות לו שיש לי גם ריגושים ושאני לא רוצה הכל שיגרה ולמה הוא לא רואהא את התשוקה שלי??כי יש בי המון רגש והמון אהבה אליו ואני חייבת לעשות משהו בעיניין אחרת אני יאבד אותו...האם תוכל לתת לי טיפים דחוווווווווווווווווווף!!!!!!!!!!!!!תודה!!

ד"ר אורן חסון
להתחיל להתרגש מדברים אחרים
07.07.2005 • 19:56

יעל יקרה,
אני חושש שאת רואה את הבעיה בכיוון הלא נכון. הוא לא רוצה לראות את הריגושים שלך. הוא רוצה איתך לייצר ריגושים אחרים. אני בטוח שהוא רואה את התשוקה שבך אליו. אבל מה עם התשוקה שבך לעשות דברים אחרים? סקרנות ללמוד דברים אחרים? להתנסות בעולם החיצוני שאינו אתם, אבל לעשות את זה ביחד?יכול להיות שאת כרגע רוויה בזוגיות שלכם, ולכן זה כל מה שאת צריכה. הוא צריך יותר מזה. אם את רוצה את הזוגיות הזו, התחילי לחפש דברים שיהיו מעניינים לא רק לו, אלא גם לך, ושתוכלו לעשות ביחד ולחוות ביחד. רק שתדעי שאם את לא באמת תהיי מעוניינת בהם, הוא יבחין בזה בקלות. ואם לא תמצאו מספיק תחומי עניין משותפים, ואם הוא זקוק להם יותר משהוא זקוק לעוגן שאת נותנת לו, אז אולי העוגן הזה אינו מספיק עבורו. אם זה המצב, אולי מתישהו, לאחר בדיקה יסודית ושכנוע שזה המצב, כדאי יהיה לוותר, כי להמשיך מצב שבו אחד הצדדים הופך להיות יותר ויותר מתוסכל ולא מתוגמל מספיק, יזיק ויכאב עם הזמן לשני הצדדים.ובעצם, מה שאני אומר לך, יעל, שאולי את צריכה, במקביל ולצד הזוגיות הטובה שלך, לחיות חיים מלאים, עם עניין תרבותי, רגשי ואינטלקטואלי, כי הם יקרינו לטובה על הזוגיות שלך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083