פרטיות בקשר: זכויות וחשיבות
SADFGHJKL
פרטיות בקשר זוגי
⌄
שלום
אני בקשר זוגי העתיד הוא החתונה .... מצב האהבה מעולה הייחס דאגה מחוייבות הכל בסדר גמוראך אני רואה בצב מדאיג אותי בקשר הזה שבת זוגי רוצה שיהיה בינינו טיפה של פרטיותהיא נתנה לי כל האי מיילים כל הסיסמאות ....לא שמרה כלום אך היא רוצה פרטיות בנוגע לסיסמה והפרטים שלה בחשבון האוניברסיטה שלה ...וגם מתכננת גם לשמור לעצמה כשנתחתן חשבון בנק פרטי שאני לא אדע עליו וגם לא אדע על חשבונה הבנק מה נכנס מה יוצא וגם ושימוש במשכורת שלה ... זה פוגע בי מרגיש שבת הזוג שלי מנסה לברוח ממני או לקבוע קו מסויים שלא נחצה אותו ...שנינו אוהבים זה את זו בצורה משגעת מסופקים לגמרה ... היו לנו בעיות בגלל זה ...הפעילה בי בעבר בעיית הקנאה וחוסר הבטחון ואנחנו עכשיו מתקנים את זה ואני בטוח ממנה עד הסוף אבל הפרטיות הזו לא מרוצה ממנה ... שאלתי אותה אמרה לי שהיא רותצה לשמור לעצמה את הפרטים אין לה בעייה שאדע הכל ונתנה לי את כל הפרטים אך אמרה לי את פרטי האוניברסיטה רוצה לשמוראני מרגיש שהיא לא משוכנעת מהפתיחות שיזמתי בה בקשר והיא הסכימה כי זה היה רצוניגם היא לא אוהבת לדבר על העניינם ותמיד מתחמקת ואם מדברים היא מתעצבנת ...היא חושבת שאני רוצה להשטלת עליה עוקב אחריה ... למרות שזה לא רצוני בכללרצוני הוא שנהיה אדם אחד אין סודות או גבולות או פרטיות ..לא רוצה לחשוף דבר או להשקיף בכלל ...אני חושב שהיא מרגישה שאני רוצה להישטלת עליה ואני מרגיש שהיא בורחת ממני ...איך לטפל בזה ? במיוחד שנוצרה בינינו חוסר ביטחון ממני (גרמה לי להיות משוגע מקנא בכל הגברים)תעזור לי בבקשהSAMI
מישהי שנכוותה
פרטיות בקשר זוגי
⌄
זו לא רק זכותה המלאה לשמור על פרטיות בעניין האימייל שלה ודברים אישיים אחרים שלה, זה גם מומלץ מאוד לקשר הבריא שלכם.היא צריכה לדאוג מאוד אם אתה מתעקש על זה....