פרטיות בזוגיות: מתי היא הופכת לדרישה?

תאריך פנייה: 06.11.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
SADFGHJKL
להוסיף
06.11.2006 • 15:54

נתתי לחברתי להרגיש בבטחון עצמי גבוה מאוד סומכת עליי ואף פעם לא חשדה בילמרות שאני כן כח הרבה פעמים יצא ששקרה לי ואני גיליתי את זה והיא היתה מודה ששקרה ואני אף פעם לא שקרתי ואם הייתי עושה לה משהו לא בסדר הייתי אומר לה מראש ומתנצל ומבקש מחילההפרטיות מקשה עליי את החיים .... לא רוצה לחיות עם בת זוג מיסטירית רוצה לדעת הכל עליה וגם כן היא (מאוד מחמאי לי שתדע ותשאל)מה לעשות ? מה הבעיה ? איך לטפל ?מה הנכון והלא נכון ? מי הצודק? תתיחס בבקשה כי אני סובל מזהלמרות שאני אוהב אותה מאוד בצורה לא ניתן לתאר גם היא כן ,האם אני אוהב אותה יותר? איך לבדוק את זה ?ההורים שלה ייעצו לה שתשמור על חשבון בנק נפרד שאני לא אתערב ואדע מה יש בו ,וגם שתלמד ושלא תהיה תלויה בי , ככה חיים ההורים שלה .האם זה חוסר ביטחון עצמי ? חוסר אימון בי?מה לעשות?

ד"ר אורן חסון
הצורך בפרטיות
08.11.2006 • 01:18

SADיקר,
להגיד לך משהו? בתחילת קריאת המכתב שלך, הייתי אתך, ואמרתי שאולי הדרישה שלה לפרטיות מיותרת. בסוף המכתב שלך אמרתי לעצמי שהיא צודקת. אתה באמת רוצה להשתלט על חייה, וגם על מה שהיא חושבת ומרגישה. אתה רוצה שתהיו אדם אחד אין סודות או גבולות או פרטיות. אתה אפילו מטריד את עצמך בשאלה מי מכם אוהב יותר.לא פלא שהיא רוצה ללמד אותך לכבד את הפרטיות שלה. הדרישות שלך הן בלתי אפשריות למרבית האנשים. הרב המכריע של האנשים ירגיש לכוד, חשוף ועצבני ללא מידה מסויימת של פרטיות. אם אתה לא יכול לחיות בלי זה, חפש מישהי שזה יתאים לה. ייקח לך זמן, אני לא בטוח שהיא תמצא חן בעיניך, אבל אולי תמצא. לבת הזוג הנוכחית שלך זה לא מתאים, וגם לא יתאים.ואם אתה מתעקש על הזוגיות הזו, וגם מרגיש שקשה לך להפרד מחלום הזוגיות הסימביוטית שאתה רוצה, לך לטיפול כדי ללמוד להתגבר על החרדות שלך. שווה לך, למען האהבה שלך אליה. אחרת, גם אם היא תתחתן איתך בסופו של דבר, היא תברח ממך זמן מה אחרי כן.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083