פערים בתפיסת זוגיות
מאוהבת
רוצה להרגיש באהבתו
⌄
שלום
אני גרושה עם ילדים ויש לי חבר כבר שנתיים וחצי,אנו חיים ביחד אני מאוהבת בו מעל לראש ומוכנה לעשות בשבילו הכל.אך אני מרגישה שהוא לא אוהב אותי כמו שאני אוהבת אותו ,למשל,כשאני בעבודה ומתקשרת אליו הוא נותן לי את הרושם שלא בא לו בכלל לדבר איתי ושאני מפריעה לו ,וכשאני מעירה לו על כך אז הוא מכחיש.מצידי לחבק אותו כל היום והוא לא כל כך מעוניין אני צריכה לבקש ממנו חיבוק או נשיקה ואז הוא אכן נותן.הוא אוהב לעשות אורגיות ועשיתי את זה בשבילו כמה פעמים ולא אהבתי,אני מסתפקת בו ולא רוצה שום דבר אחר,אחרי שאנו עושים אורגיה אז הוא עוטף אותי באהבה וחום ואני ממש מאושרת אך זה עובר לו לאחר כמה זמן.אני מרגישה רע ואני עצובה ורוצה שהוא יאהב אותי באותה מידה.אשמח לייעוצך.תודה
ד"ר אורן חסון
פערים בתפישת הזוגיות
⌄
מאוהבת יקרה,
יש ביניכם פערים בכמה עניינים, כמו הצורך החזק שלך במגע, כשהוא מסתפק במועט, או הצורך שלו באורגיות, והסלידה שלך מהן. לא ברור לי בדיוק מהן האורגיות שבהן אתם משתתפים. האם זה זוגות רבים שעושים את זה ביחד, או שאתם, את ובן זוגך, עושים את זה גם עם אחרים. כי אם הדבר האחרון הוא הנכון, הרי זה דבר שיכול לערער את הקשר ביניכם עוד יותר, ומקטין את הבטחון שלך.לא ברור לי לגמרי אם התחושה שלך נובעת מכך שהוא באמת אוהב אותך פחות, או שהוא יודע לעשות זאת אחרת. האורגיות בפרשנות השניה מחשידות בצורך בקשרים אחרים, גם אם מזדמנים, וזה שונה לגמרי ממה שאת רוצה וצריכה. או שתגיעו ליעוץ זוגי כדי ללמוד להתמודד עם זה, או שתשקלי עם עצמך אם זה מתאים לך או לא. ואם המכלול הזה שהוא בן זוגך מתאים לך, תצטרכי לקבל גם את מה שאת אוהבת פחות. זה יקל עלייך. ותצטרכי, במקביל, לקבל גם את העובדה הלא קלה לפעמים, שלא תמיד שני בני הזוג אוהבים באותה מידה.