יחסים: לא אכפת לכם מספיק?

תאריך פנייה: 13.06.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אור
יעוץ דחוף ממש יש כבר מועקה
13.06.2006 • 12:54

שלום
שמי אור ואני בת21יש לי חבר שאני יוצאת איתו כבר 3 שנים ומיתוכם גרנו ביחד שנתיים וחצי והוא בן 28.אנחנו רבים מלא וזה מגיע למצבים ממש מגעלים,קללות ודחיפות הוא לא מוכן לוותר ואני לא מוכנה לוותר זה פשוט בילתי אפשרי.יחד עם זאת אנחנו אוהבים מאוד מאוד ואכפת לנו אחד מהשני ואף אחד מאיתנו לא יכול לעזוב.אנחנו מדברים מלא מלא ....הוא טוען שאני עצבנית ,ואני חושבת שהוא סגור מידי אליי וכל הזמן זורק לי מילים איפה אני לא טובה ומה אני עושה לא טוב ושאני תמיד אשמה בריבים למרות שהוא לא מוכן להודות שהוא טועה זה ממש כל הזמן אני אשמה.ולי נימאס כבר זה הגיע למצבים שהוא ממש יורד עליי ומזלזל בי בריבים הוא חושב שהוא לא צריך לומר לי מחמאות כי אני כבר יודעת אותן וכנ"ל גם לאני אוהב אותך וכל הניסיונות שלנו שממחר זה לא קורה וניפתח דף חדש יום למוחורת כאילו לא דיברתי כאילו לא היה שום הסכמה הוא מצפה מימני להרבה ואני אין לי כוחות כבראני בחורה מאוד מאוד חונקת מאהבה אם זה לתת אם זה לדאוג לו לכול דבר אם זה להיתקשר אליו לפלפון דבר שהוא לא עושה לי הרבה וחשוב לי יותר לדבר על דברים אני מרגישה ממש לבד עם אהבה אליו ואני לא אומר שהוא לא אוהב ולא מעניק אבל זה לא עוזר לי אם הבן אדם לא יודע להבין אותי לוותר לי ולדעת שהוא גם עושה טעויות לומר מילה טובה כשצריך .הוא באמת בן אדם טוב וכולם אוהבים אותו ואני מישתגעת כבר אולי אני לא בסדר תמיד אבל זה פשוט לא יכול ליהיות הגיוני .....אני לא מצליחה לרצות אותו כל ניסיונותיי כשלו ביגלל חוסר הנכונות שלו לעשות דברים שאני מצפה ולא מיתעקל לי שאנחנו כבר לא ניהיה ביחד יותר וזה ממש יעשה לי רע ועצוב.אין לי מוסג למה אני נילחמת עליו כי זה כבר נהפך ליהיות ממש ממש ממש מעיק ונימאס לי אבל אוהבת ומבולבלת מאוד.מה אפשר לעשות ?ותודה רבה מראש אור

ד"ר אורן חסון
אוהבים, אבל לא מספיק
14.06.2006 • 01:48

אור יקרה,
יכול להיות שמאד אכפת לכם זה מזו, אבל לא אכפת לכם מספיק. לא אכפת לכם מספיק כדי לא לפגוע זה בזו. לא אכפת לכם מספיק כדי להמנע מקללות ודחיפות, וכדי לוותר זה לזו. לא אכפת לכם מספיק, כדי לכבד זה את זו. ובכלל לא משנה מי התחיל. שניכם משחקים את המשחק הזה, כי הכבוד שלכם חשוב יותר מכבודו של הזולת, ולכן הלשון שלכם קלה על ההדק, ואתם יורים. ולכן, את אוהבת וכועסת גם יחד, וכשאת כועסת את לא מרגישה את האהבה, וכשאת כועסת פחות את כן מרגישה אותה, וזה מבלבל.אני חושב ששניכם זקוקים ליעוץ כדי ללמוד איך לנהוג בבן/בת זוג. ואם זה לא יעזור לכם בזוגיות הזו, זה יכול לעזור לכם בזוגיות הבאה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083