להעמיד אותו על טעותו - דחווווף!!!

תאריך פנייה: 12.06.2006 מס׳ הודעות: 7
חיפוש נושא
הטועה
12.06.2006 • 17:05

אני בקשר עם האקס (טעות כשלעצמה) במשך כל הזמן אנחנו מדברים על היחסים בינינו ושכדאי שנסיים אותם באיטיות.עשרותפעמים הוא אמר לי כמה שהוא עדיין אוהב אותי, שהוא לא ייצא עם בחורות אחרות עד שלא נסיים את הקשר לגמרי (אבל שאני לא אשלה את עצמי שזה לא יקרה) כמה הוא לא רוצה שאני אהיה עם מישהו סתם רק כי ככה אולי אני אשכח אותו (כי מגיע לי מישהו שירדוף אחרי ויחפש אותי ויתאמץ בשבילי וכו') והוא אמר שגם אם יציעו להכיר לו מישהי הוא לא יעשה את זה עד שזה יהיה בסדר מבחינתי והוא אפילו מוכן לחכות עד שאני אהיה מוכנה!! כשדיברנו לפני יומיים וסיפרתי לו שיצאתי לפאב וכמעט התנשקתי עם מישהו הוא בכה!!!!היום גיליתי דרך חבר שלו שזה לא נכון ושהוא יצא עם 2 בחורות כבר. אנחנו "פרודים" כחודשיים.אין ספק עכשיו שהקשר הגיע אל קיצו. האמת, שאני רוצה כבר הרבה זמן לסיים את הקשר, אבל הוא שוב ושוב מבקש עוד קצת זמן, טוען שאנחנו יכולים לעבור את זה ולהיות החברים הכי טובים בסוף. אפילו הצעתי לו שנדבר פחות ולא נציין את הפרטים "האלו" בינינו והוא סירב בכל תוקף בטענה שהוא לא מסוגל לדבר איתי ולא להגיד לי את האמת.ואני אומרת: "סליחה???"עכשיו יכול להיות שהחבר שלו טועה. יכול (מאוד) גם להיות שהוא שיקר לו. אבל אני רוצה לדעת האמת. אני לא יכולה לחיות עם המחשבה שבגיל 26 עדיין בחורים מערבבים אותי בכזו קלות. ועוד אחרי שהוא היה מתעצבן עליי שיצאתי בעבר עם כל מיני דבילים ושקרנים וכל הזמן אמר לי איך את לא מבינה שמערבבים אותך. (...)אני מאוד רוצה להתעמת איתו. להגיד לו שזה כואב ושזה לא במקום. להסביר לו שמה שהוא עשה זה לא בסדר. הבעייה, שאני לא יכולה להסגיר את החבר שלו. (שהוא גם חבר שלי והציע לי פשוט לרדת מכל העניין ולחתוך את זה וזהו)אני פקעת עצבים ואני לא מוכנה שהוא יחיה את חייו בידיעה, או מחשבה, שהוא עבד עליי ככה.אני מ-א-ו-ד מקווה שיש לך פתרוןמהירבשבילי, כלומר - שתוכל לענות לי עוד היום, כי לא תהיה לי סבלנות לחכות למחר.אם לא, אני אשמח לדעתך גם אחרי מעשה. לא חכם מצידי, אולי, אבל עדיף מכלום.שכולנו נבורך באהבת אמת.

עינת
13.06.2006 • 08:36

את מבינה מה את אומרת? מה זה חשוב שיקר
או לא שיקר זו ההזדמנות שלך לנתר את הקשר שגם ככה נגמר ולא עוזר לא לך ולא לא- זה פשוט קשר לא בריא.מנסיון קשרים כאלה עם האקס מונעים קשרים חדשים וסתם גורמים נזק- חבל.אולי זו ההזדמנות לנתק את הקשר - ולא חייבים לדון ולברר את העניין- אין לזה משמעות.הקשר נגמר- וטובה שעה אחת קודםבהצלחה- אני יודעת שזה קשה אבל רק ככה תוכלי להמשיך הלאה לקשרים בריאים יותר..

תמר
13.06.2006 • 11:15

גם אני יצאתי עם בחור שהיה אומר לי שהוא לא מסוגל להסתיר ממני כלום, גם אם הוא רוצה, הוא לא מסוגל לא לספר. ועוד הרבה מילים יפות הוא היה אומר. הוא הבטיח שאם נתחתן, תמיד הוא יהיה זה שמוותר, שאם משהו יהיה לי עקרוני הוא יוותר לי, וככל שהתקדם הקשר זה נעשה פחות ופחות נכון, אבל המילים היפות נשארו. אצלנו (דתיים) מקובל "לברר" על בן הזוג שיוצאים איתו, לשאול אנשים שמכירים אותו, על האופי שלו וכו'. אני זוכרת שהצעתי לו "לברר עלי", ואפילו אמרתי לו את מי הוא יכול לשאול, והוא ענה שבחיים הוא לא יברר עלי, שזה מגעיל לדעתו לעשות דבר כזה, שהוא מכיר אותי בעצמו דרך המפגשים שלנו, וכמובן שזה גרם לי לא לברר עליו. לא רציתי לעשות לו משהו שמגעיל בעיניו. התארסנו וכמעט התחתנו, ורק אחרי שנפרדנו, התברר לי שהוא ועוד איך שאל עלי וביקש שבשום פנים ואופן אני לא אדע על כך.כשבן הזוג שלך מספר לך כמה בחיים הוא לא יצא עם אחרות עד שהקשר יגמר, הוא רוצה לגרום לך לעשות את אותו הדבר ולא לצאת עם אחרים (בלי אישור שלו), כמובן שגם כל בחור שתיפגשי איתו לא יהיה בעיניו מספיק טוב בשבילך, כי הוא רוצה להשאיר אותך פנויה בשבילו. יכול להיות שהחבר משקר, אבל יש לי הרגשה שזה האקס שמשקר. וגם אם כן וגם אם לא - זה לא קשר בריא. די, נפרדתם, זה מונע ממך להמשיך הלאה (במיוחד כשהוא רומז לך רמזים עבים שלא להמשיך), אל תישארי תקועה בגללו, כמה שזה אולי קשה, הכי טוב יהיה לנתק לגמרי, אבל ממש לגמרי, את הקשר.בהצלחה! ושתזכי להרבה אושר!

הטועה
הטעות שלי...
13.06.2006 • 18:54

עינת ותמר יקר
ות!!!תודה רבה לכן על הפירגון ועל העצות. חשבתי שממה שכתבתי זה היה ברור שהקשר הגיע לקיצו, ושמה שהיה חשוב לי באמת זה לדעת את האמת, ולא לחיות עם ההרגשה שכל כך קל לעבוד עליי.אז נפגשנו אתמול והקשר אכן הסתיים. וגם בדקתי איתו את האמת.לא הוא שיקר לי, אלא החבר המשותף שלנו (שרצה בסיום הקשר עוד מתחילתו כי ידע שזה לא בשבילנו וכנראה שהוא מכיר אותי מספיק טוב בשביל להבין שזו הדרך היחידה...)תודה ושיהיו לנו רק בשורות טובות!!לא-כל-כך-טועה...

roni
הטעות שלי...
13.06.2006 • 20:36

היתה לי הרגשה שהחבר שיקר.
בכל מקרה טוב שנפטרת מזה. בהצלחה

הטועה
לרוני
14.06.2006 • 10:32

באמת???כי זה הדבר היחיד שלא עלה על דעתי... ושיגעתי את כל המדינה עם הנושא הזה...ח"ח על הרגישות והתבונה...

רוני
לרוני
16.06.2006 • 11:32

זה פשוט לא היה נשמע גיוני מה שהוא עשה לאור מה שתיארת אותו ולפעמים אנחנו אומרים שששש...להגיון ולתחושות שבעצם צריך ללכת איתן ועם האינסנקטים הראשונים