פער מיניות בזוגיות: מה עושים?

תאריך פנייה: 10.01.2007 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אלמונית
חיי מין
10.01.2007 • 09:05

היישנינו בתחילת גיל ה- 30, יוצאים שנה וגרים יחד כבר כמה חודשים, הקשר מתנהל טוב מאודיש חברות טובה מאוד ביננו, הבנה, כבוד ואהבה.הבעיה שלי שאני מרגישה שכשזה מגיע ליחסי המין, שכשהם קורים הם מעולים וטוב לנואבל אני מרגישה שתמיד אני רוצה יותר ממנו, לחברי מספיק פעם בשבוע ולי לא, אנימחשיבה את עצמי כבחורה מינית יחסית ולדעתי יחסי מין חוץ מהעונג גם נותן לי תחושהשל זוגיות ושל קרבה רבה, כשזה לא קורה אני מתכנסת בתוך עצמי וממש מרגישה רע,לפעמים אני מרגישה שאנחנו שותפים לדירה כי אין הרבה סקס... )-:כל פעם שאני רוצה ליזום, אז תמיד יש משהו... פעם הוא לא מרגיש טוב ופעם אני,פעם עייפות כי שנינו עובדים קשה ועד שמגיעים למיטה אנחנו נרדמים, כל פעםמשהו אחר וזה ממש מבאס!מה אני עושה? אני אוהבת אותו מאוד ולא רוצה לאבד אותו בגלל זה, כי קשה למצואאהבת אמת, אבל מצד שני אני בתקופה הכי פורחת של החיים ורוצה להינות מזה.אשמח אם תיתן לי דרך לפתור את זהתודה

ד"ר אורן חסון
מינון נמוך
12.01.2007 • 22:26

אלמונית יקרה,
יש ביניכם פער. לא ברור לי מדוע הפער הזה קיים, ואולי הוא באמת רק מיני פחות, וטיפוסי לקחת את זה ל"אין אינטימיות = אין אהבה", מה שלא בהכרח נכון. אבל המתח הזה עלול לגרום לריחוק גם ביתר הזמן. אם תקיימו את הזוגיות שלכם לאורך שנים, יהיו תקופות שבהן את תהיי מינית פחות ממנו, ואולי שוב תקופות שבהן תהיי יותר.החוכמה היא לדבר על זה מבלי שהוא ירגיש מאויים. זה לא קל. זה יעבוד בתנאי שהוא יבין שתקבלי אותו גם אם הוא צורך פחות יחסים אינטימיים, ולא משנה מה הסיבה. ביחד, אולי גם תצליחו להבין את הסיבה, אבל זה לא אומר שהבעיה תיפתר. ויכול להיות שתצטרכי להסתפק ב"קשה לי לעתים קרובות יותר; כך מספיק לי", כי אולי זו התשובה היחידה שבאמת יש לו.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083