פער מיני בנישואין: פתרונות

תאריך פנייה: 18.05.2006 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
אנה
יחסים
18.05.2006 • 10:02

שלום
ד"ראני ובעלי בני 24 ואני קצת יותר משנה אחרי לידה. אנחנו מקיימים יחסי מין פעם בחודש אולי פעמיים. זה בגללי- אף פעם לא בא לי והאמת שהלכלוך הכרוך די מגעיל אותי. בעלי כבר לא מבקש כי הוא לא רוצה להרגיש שהוא מכריח אותי. אחרי החתונה היינו מקיימים יחסים 3 פעמים בשבוע וכשניסינו להיכנס להריון קיימנו יחסים כל יום אחרי הטבילה במקווה. אפילו בהריון קיימנו יותר מאשר עכשיו. אני מבינה שיש בעייה- שאנחנו צעירים ואני אמורים לרצות יותר, אבל האם אתה חושב שפעם בחודש זה באמת בעייתי- הרי זה לא אנחנו לא מקיימים בכלל? אני לא חושבת שהבעיייה התחילה בגלל הלידה כי הרי אף פעם לא ממש רציתי את זה- אחרי החתונה רציתי לתת לו את זה כדי שיהיה מאושר הרי הינו נישואים טריים ורציתי רק לשמח אותו ואחר כך קיימנו כל כך הרבה כי ממש רציתי להיכנס להריון, בהריון ריחמתי עליו אז נתתי לו כי הוא די סבל ממני ומהתלונות שלי בתקופה הזאת. אחרי הלידה לא הרגשתי יותר שאני חייבת לרצות אותו וגם אני לא מעוניינת להיכנס להריון כך שאנחנו ממש בקושי מקיימים יחסים. שוב- האם יש באמת בעייה ואם כן- מה עושים?

אנה
יחסים
18.05.2006 • 16:52

עצוב שמתחתנים מהסיבות הלא נכונות

אנה
יחסים
19.05.2006 • 17:51

את ההודעה השנייה שעצוב שמתחתנים מהסיבות הלא נכונות זה לא אני כתבתי- אלא מישהו שכתב בשמי. אני התחתנתי אחרי 5 שנים של אהבה אמיתית

ד"ר אורן חסון
הגבלת היחסים המיניים: הרעת תנאים
21.05.2006 • 22:25

אנה יקרה,
ברגע שיש ביניכם פער משמעותי בצורך המיני שלכם, אז בודאי שיש בעייה ולא צריך לטאטא אותה מתחת לשטיח. ואחת הבעיות היא אולי שבשל ההתנהגות שלך לאחר הנישואים, ואולי גם לפני, הוא קיבל "הבטחה", גם אם לא באופן מילולי ומפורש, שמה שיש עכשיו ימשיך גם הלאה. ולפחות, שתרצי לרָצות אותו גם בהמשך הנישואים, כמו בתחילתם. אלא שעכשיו את אומרת שבעצם אז זה היה רק כדי לעשות לו טוב, ושלא באמת רצית את זה, ואני די בטוח שלא טרח לספר לו אז (ואולי, גם אם סיפרת היה לו נוח לקבל את מה שאת עושה ולא את מה שאת אומרת).ובסופו של דבר, התסכול שלו יילך ויגדל, ואת הרי את לא רוצה שהוא יחפש את הסיפוק שלו במקומות אחרים. יש לכם בעיה. ולכן, אני ממליץ לכם להגיע לטיפול מיני, כדי לבדוק את הסיבות, ולחפש פתרונות שיתאימו לשניכם, מבלי שתגיעו לתסכול עמוק מדי שיפגע בזוגיות.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083