פער גילאים ועימותים: מה עושים?

תאריך פנייה: 04.01.2007 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
חן
פרידה
04.01.2007 • 23:27

אני יוצאת עם בחור קטן ממני ב 15 שנים אנחנו מאוד אוהבים אחד את השני ..אנחנו כבר שנתיים יחד והמישפחה שלו לא מרוצה ועושה לו קצת בעיות אבל הוא מאוד אוהב אותי ולא מוותר. אבל ליפני יומיים היה לנו וויכוח ואני אמרתי דברים פוגעים וגם הוא וניפרדנו. גם בעבר זה קרה ומיד חזרנו כי אמר שלא מסוגל להיות בלעדיי. מה אתה מציע לעשות קשה לי מאוד בלעדיו היתרגלתי אליו הוא מאוד בוגר לגילו הוא בן 23 . אני לא ודעת מה לעשות קשה לי מאוד.

ד"ר אורן חסון
15 שנים של פער "הפוך", ומריבות
06.01.2007 • 20:54

חן יקרה,
את בת 38, הוא בן 23, ושניכם, כאשר אתם מגיעים לעימות, מתנהגים כמו ילדים קטנים, מרשים לעצמכם להיפגע בקלות ולנקום מיידית בפגיעה בצד השני, במקום לדון בחילוקי דעות באופן ענייני.אני אפילו לא דן בשאלת סיכויי ההצלחה שלכם, ואם זה לטובתכם הקשר הזה. אני לא מכיר אתכם מספיק כדי לשפוט, ופרט לאמירה מאד כללית שהסיכוי שלכם להצליח לאורך זמן הוא, סטטיסטית, לא גדול, אני לא יכול לומר דבר.אבל הדבר העיקרי הוא שבלי שום קשר לגיל, לא הצלחתם לתקשר. אני מניח שהלחצים מסביב לא מועילים. ולכן, אם אתם רוצים להיות בקשר, אתם צריכים ללמוד להיותהרבהיותר סבלניים וקשובים זה לזה מאשר בקשר רגיל.לבסוף, את שואלת אותי מה לעשות, ולא ברור לי אם את שואלת איך להחזיר אותו (אני לא יודע: יכול להיות שהוא יחזור לבד, ואולי כדאי שתחשבי קצת על מה שקרה, ואולי מגיעה לו התנצלות על חלקך בעניין, ואולי זה מה שיעזור לו לחזור), ואולי את שואלת איך להסתדר עכשיו, כשאת לבד, ואז התשובה היא כמו אחרי כל פרידה: להתחיל לתכנן לעצמך עתיד בלעדיו. לבנות לעצמך תוכנית שיקום, כך שתשובי לפגוש, עם הזמן, גברים חדשים, ושתלמדי, לאחר שתתרגלי למצב, להתאהב מחדש, גם אם זה ייקח זמן.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083