פער בציפיות בזוגיות

תאריך פנייה: 14.04.2013 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
שירה
פער בציפיות
14.04.2013 • 12:03

אני בת 40 וגם הבחור שאיתי בקשר. אנחנו יחד קרוב ל-8 חודשים.הבעיה שלי העיקרית זה התחושה שאני רוצה יותר מפגשים ממנו.אני מוצאת עצמי מצפה ואפילו יוזמת יותר.מן ההגינות אציין שאני פנויה יותר והוא באמת אדם שעסוק .גם נמצא כיום במשבר אישי עמוק.אבל בסך הכל יש קשר טלפוני כל יום ואף יותר והמפגשים לעיתים פעמיים שלוש בשבוע לפעמים פחות.חשוב לי לציין שמעולם לא הסתדר לנו להיות סוף שבוע שלם יחד.או שעבד או שאני הייתי עסוקה וזה לא הסתדר.מה אני עושה.איך אני מקדמת את הנושא.אם בכלל?

ד"ר אורן חסון
פער בציפיות
18.04.2013 • 00:33

שירה יקרה,
מאחר שאני לא יודע אם אין יותר רק משום שאין אפשרות, או אין יותר כי מישהו מכם לא רוצה שיהיה יותר, קצת קשה לי לענות לך. אם אין אפשרות, ואתם רוצים יותר, צריך ליצור אפשרויות. ככל שאפשר. ואם אי אפשר, צריך אולי ללמוד להתמודד עם אכזבות.ואם יש אפשרות, הסיפור אחר. האם הוא מסתפק במה שיש כי זה הכי מתאים לו כך, ולאורך זמן? האם זה כי הוא במשבר אישי? האם אפשר לטפל במשבר האישי? האם את יכולה להקל עליו עם המשבר האישי, ולהתאזר בסבלנות למועד שבו יתפנה יותר רגשית לקשר?כמו שאת מבינה, קשה לי לדעת מהו צואר הבקבוק. זה משהו שתצטרכי את ללמוד לזהות, ולדעת איך להקל עליו ולפרוץ את צואר הבקבוק הזה, שהוא אולי טכני ואולי רגשי. ואחרי שתצליחי לחלץ את הפקק, והזרימה תהיה טובה יותר, צריך אולי יהיה לטפל בצואר הבקבוק הבא, זה שעדיין מעכב את הזרימה מלהיות עוד יותר חופשיה. וגם זו דרך לראות התנהלות של מערכות יחסים.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083