פנייה ישירה לקבלת עזרה
חן_ג
הנחיה
⌄
אתה כל כך צודקורק בחודש האחרון התחלקתי באמת להסתכל פנימה ולשאול אין סוף שאלות !למה אני כזו? למה זה כך? ממה זה נובע?ובאמת מצאתי חלק מהתשובות - ולא כל כך אהבתי אותםואני צריכה לחפור עוד יותר עמוד וחייבת הדרכה.אשמח מאוד מאוד לעוד עזרה - לפנות למישהוהאם תוכל להנחות אותי למי לפנות.....................חייבת את זה למען השפיות שלי ושל בן זוגי ומשפחה בעתיד!!!!!
ד"ר אורן חסון
קשר ישיר
⌄
חן יקרה,
אנא צרי איתי קשר ישיר (לחציכאן), ואשתדל לעזור לך.
חן_ג
הנחיה
⌄
בכיף ותודהאבל אני מחיפה האם זו לא בעיה???
ד"ר אורן חסון
אפשרויות מרחוק ומקרוב
⌄
חן יקרה,
לכן רציתי שתצרי קשר, כדי לבחון את האפשרויות, מבלי שתצטרכי להוסיף פרטים אישיים.אם מדובר בעבודה איתי, מרחק כזה מהווה בעיה, אלא אם מדובר בהחלטה לעבוד מרחוק, וזה בשילוב התכתבות באינטרנט וטלפונים, והדבר אפשרי (ראיכאן). אבל אין סיבה שלא תמצאי מטפל טוב בקרבת מקום מגורייך, ובזה באמת לא אוכל לעזור לך.
חן_ג
אפשרויות מרחוק ומקרוב
⌄
לי אין שום בעיהלהפך מאוד עוזר ליהדבר הוא שאני מאמינה בקשר אישי - שתכיר אותי ואני אכיר אותךלא עדיף??ובשאלה - שאני מקלידה אני יכולה לשנות למחוק לערוךאני רוצה לדבר..................אני אקרא את הקישור ששלחת לי ואשקול זאת ברצינות.אני חייבת עזרה!תודה על הרצון שלך לעזורסופ"ש נעים
ד"ר אורן חסון
אפשרויות מרחוק ומקרוב
⌄
חן יקרה,
תמיד עדיף קשר אישי. אלא שלפעמים יש מי שמעדיף דווקא מטפל מסויים, בין אם הוא נותן בו אמון או משום שהוא עבד איתו בעבר, והם מרוחקים זה מזה, או שיש כאלה שמעדיפים להשאר אנונימים.אבל לכן גם הדגשתי, שאם את יכולה למצוא מישהו קרוב, עשי זאת. ולכן גם הפניתי אותך לדף אצלי באתר, כדי שתראי אם ומתי זה אפשרי, ואיך זה עובד.