קושי בתקשורת וטמפרמנט
חן_ג
קריזה!!
⌄
ד"ר חסון בוקר טוב!בעניין - ילדים זו שמחה? תודה על התגובה, עזר לי מאוד.אני טיפוס מאוד מאוד מאוד עצבני, רגיש, אמוציונאלי..... רגשות רגשות רגשות.לאחרונה, חל שינוי חריף - אני מתעצבנת על שום כלום, התגובות שלי מתגוננות בצורה מאוד בוטה עד שיגעון - אני בטוחה שאם יכלו לצלם אותי ללא ידיעה, או שאם יש אפשרות להסתכל על עצמך - הייתי שמה לעצמי בוקס מצלצל!!!אני מודעת מאוד לזה אך אפס מעשה - אין לי מושג איך להשתלט על זה.הדבר נכון גם בעבודה גם בבית - עם כולם, אני חריפה ואומרת את מה שיש לי על הלב באופן כללי ועוד כשאני בקריזה הדבר יכול להיות הרסני לסובבים אותי ולעצמי כי אני ממש מרגישה שזה אוכל אותי.דעתך???? אישפוז דחוף????
ד"ר אורן חסון
שילוב בין קושי בתקשורת לטמפרמנט
⌄
חן יקרה.
..אני מחייך, כי את יודעת שאת מגזימה בעניין האישפוז הדחוף. אבל נכון גם שיש לך בעיה שכדאי לטפל בה, ואני מציע שתעשי את זה. כלומר, שתלכי לטיפול. כמובן שיש לבדוק זאת, אבל מתוך נסיון אני מניח שזה קיים אצלך בעיקר מתסכול, שאת לא מצליחה להעביר מסרים באופן שבו היית רוצה וביעילות שהיית רוצה, כדי להפעיל את האנשים סביבך באופן שבו את רוצה שיפעלו. כלומר, זה שילוב בין קושי בתקשורת בין-אישית לבין טמפרמנט. אין סיבה שלא תלמדי, ואפילו בתקופה לא ארוכה, ללמוד להשתלט על זה, ולהרגע, ולשפר את היחסים הבין-אישיים שלך.