פניה אנונימית: הזהרה לגולשים

תאריך פנייה: 21.06.2006 מס׳ הודעות: 6
חיפוש נושא
אליאן ואדוה
סטודנטיות מבקשות את עזרתכן
21.06.2006 • 13:14

שלום
לכולן,אנחנו סטודנטיות לעבודה סוציאלית ואנו עושות עבודה על אלימות מילולית בין בני זוג.אנו מעוניינות לראיין נשים שחוו או חוות אלימות מילולית מצד בן זוגן. הראיונות יתקיימו בפגישה אישית או דרך האינטרנט תוך שמירה על דיסקרטיות.נשמח לשיתוף פעולה

ד"ר אורן חסון
לגולשים: נא לא לענות לפניה אנונימית
21.06.2006 • 16:10

זו פניה לגולשים:יתכן שאליאן ואדוה הן אמיתיות וכנות, אבל גם יתכן שלא. אני מבקש לכן שלא להיענות למודעה, כל עוד אין בה הזדהות מלאה, כולל טלפון ודואר אלקטרוני של המוסד שממנו הן מגיעות.ולאליאן ולאדוה: הפורום הזה אמור לפעול באופן דיסקרטי, כפי שגם אתן מבינות. לפיכך, שיתוף פעולה יהיה אך ורק אם תפרסמו את המוסד שממנו אתן מגיעות, את המחלקה, ואת שם המנחה שלכן (או לחילופין, כתובת דואר אלקטרוני שמצביעה בברור שהתכתובת שייכת לאותו מוסד אקדמאי). אני עושה זאת כדי להגן על הגולשים מפני פניות שאין אפשרות לדעת את מקורן.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
עלמה
21.06.2006 • 20:40

ישר כוח!!! תודה לד"ר חסון על שימת הלב, ובהזדמנות זו אודה לך על הידע והניסיון והעזרה שאתה נותן כאן לכולנו

אדוה
22.06.2006 • 00:26

מצטערות מאוד אם נשמענו חשודות.... הופתענו לקבל את התגובה הזו....שמותינו המלאיםאדוה ברקוביץ' בית הספר לעבודה סוציאלית באוניברסיטת תל אביב, שנה שנייה.advaberk@post.tau.ac.ilאליאן יעקובוביץ' - כנ"ל.eliannej@hotmail.comהעבודה שאנו עושות היא במסגרת הקורס סטייה חברתית בהנחיית מר ציון ברנץ.zionb@yvc.ac.ilתוכלו לבדוק את הפרטים הללו במזכירות תלמידים 03-6409410נשמח לשיתוף פעולהתודהאליאן ואדוה

ד"ר אורן חסון
פניה לא אנונימית
22.06.2006 • 09:20

אדוה יקרה,
תודה על הגילוי הנאות. לא שהיתה לי סיבה ממשית לחשוד בכן, אבל את יודעת הרי שכל אחד יכול לכתוב מה שהוא רוצה ברשת, בחסות שמות שהוא בוחר. ולכן, אני רואה בבקשה לחשיפה של קשיים אישיים ודיסקרטיים סיכון שיש לקחת מאד בזהירות.אני מאחל לכן בהצלחה במחקרכן.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
אליאן ואדוה
תודה
22.06.2006 • 19:09

כיוון שאתה עוסק בתחום נשמח מאוד אם יזדמן לך לשאול באופן אישי נשים החוות אלימות מילולית מבן זוגן, אם הן מוכנות להתראיין.תודה שוב,אליאן ואדוה