טיפול מיני לבד: מה עושים?
רחלי
יציאה ממשבר
⌄
אני בת 45 נשואה + 2 כ- 8 שנים לאחרונה הזוגיות שלנו במשבר קשה ואשמח לקבל את הצעתך .בעלי העמיד בפני 2 אפשרויות או להתגרש או ללכת ליעוץ מיני בטענה שאני לא אוהבת מין , לא נהנת ממין שנים רבות והוא לא מוכן להמשיך ולסבול יותר , הוא סבל כל השנים ופנה אלי לא פעם וביקש ללכת ליעוץ ואני גלגלתי את האשמה בעדינות למגרש שלו בכל מיני תירוצים .ביעוץ שהלכתי (ללא בעלי בהתחלה) נפתחתי והודתי שאין לי חשק למין (פשוט מת) בעלי נפגע עד עומק נישמתו כשנודע לו שההרגשה שלו כל השנים נכונה והוא טוען שהוא מרגיש נבגד, ששיקרתי אותו כל השנים , שהאימון שלו בי לא קיים יותר וקשה לו להמשיך לחיות איתי , בקיצור המשבר נהיה עמוק יותר מלפני שהלכנו ליעוץ המיני.עוד טוען בעלי וזה נכון שהוא טען על חוסר חשק והנה כל השנים ואני לא לקחתי אחריות לשפר ולפתור את הבעיה .מה דעתך ? בעלי צודק ?כיצד לדעתך ניתן לפתור את הבעיה ולצאת מהמשבר .תודה
ד"ר אורן חסון
מיניות אבודה
⌄
רחלי יקרה,
יש לי הרושם שאת שולחת את השאלה שלך כבר בפעם השלישית. אם טעות בידי, אני מפנה אותך אל תשובתי לנירה מלפני כשבוע, כאן:http://www.starmed.co.il/Forum/Msg/1238289.היתרון של טיפול מיני לבד הוא שאת לוקחת אחריות על הקושי שלך, ומטפלת בו, מה שאמור לטעת בו תקווה לשיפור, וגם הבנה לכך שאת באמת עושה מאמצים למענו. אם זה לא יועיל, אין לך ולו ברירה אלא להכיר בעובדה שאין בך תשוקה, והוא יצטרך להחליט אם הוא רוצה אותך מספיק גם ללא מין, וגם (וזה מה שחדש) ללא תקווה לשיפור. "פתרון יצירתי" של מיניות שלו עם מישהי אחרת, כשאת "מתעלמת" מפעם-פעמיים שהוא נעלם לך לשלוש שעות, וחוזר הביתה רגוע, יכול להיות חומר נפץ.