פנטזיות על גבר אחר בזוגיות - מה לעשות
שלומית
מבולבלת
⌄
הייאני אישה נשואה +3 ילדים היחסים איתי ואם בעלי לא כ"כ טובים לא מסתדריםאני עובדת במקום עבודה שרואה פעם בשבוע ואולי פעם בשבועייםבחור חמוד שעובד שם ואני מרגישה שאני פשוט מתחילה להתאהב בואני כל הזמן חושבת עליו ונראה לי שהוא גם שם עליי עיןמה לעשות אני נורא מבולבלתתודה
ד"ר אורן חסון
מה ברצינות ומה לא
⌄
שלומית יקרה,
נסי להפריד בין דבר לדבר. טבעי שכאשר היחסים עם האיש שלך לא משהו, יש פנטזיות על מישהו אחר שנראה כאילו הוא יכול להעניק לך בדיוק את מה שחסר לך. אבל את לאיודעתאיך יוכלו להיראות היחסים ביניכם, ואם ואיך הוא עומד בלחצים של זוגיות, מה עוד שמדובר בפרק ב' ואת מגיעה עם שלושה ילדים. קשר איתו זה סיכון רב, שלומית, של איבוד מה שיש לך, ובתנאים גרועים, אם תיצרי איתו קשר, והקשרי תגלה. הוא גם סיכון של שינוי ההערכה העצמית והערכית שלך.עדיף לבחון קודם מה קורה בקשר שלך. אם זה לא עובד, לכו ליעוץ זוגי. עשי הכל כדי לשפר את מה שיש, ואם זה לא עובד תיפרדי ממנו כי זה לא טוב לך, לא כי יש לך מישהו אחר, שאת לא יודעת איך ייראה הקשר איתו.ובינתיים... האמת היא שזה לא נורא אם פנטזיה כזו על גבר חלומות לא תישאר לך ותעשיר את חייך. זה קורה באופן כזה או אחר לרבים מאיתנו. ובתנאי שלא תקחי אותה ברצינות.