יחסים: נקודת מבט על בחור שרוצה 'משהו מהצד'
דנה
אני זקוקה לעזרה דחופה, תודה מראש
⌄
היי, שמי דנה ואני בת 18יש לי ידיד ויש לו חברה.. הוא תמיד היה רוצה שיהיה לנו משהו מהצדואני בטוחה ב100 אחוז שהוא היה רציני ואפילו היה מוכן להפרד ממנה בשבילי.. אבל אני לא הסכמתי דחיתי אותו כל הזמן למרות שהייתה לי תשוקה עזה כלפיו שהייתה הדדית בינינו, הוא היה מנסה אינספור פעמים לכבוש את ליבי ולגרום לי להיות איתו אך תמיד סירבתי בגלל שיש לו חברה.ניתקנו קשר אחד עם השני ועכשיו אני מתחילה להרגיש אליו געגועים חזקיםאני מרגישה שאני חייבת לשתף ולומר לו שאני מתגעגעת ושאני רוצה הזדמנות ..עבר חודש מאז שראינו אחד את השני.. השאלה שלי היא : האם לשתף אותו ברגשותיי ולומר לו שעשיתי טעות בזה שדחיתי אותו ושאני רוצה הזדמנות נוספת ושהתגעגעתי אליו למרות שיש לו חברהאו שפשוט אנסה לעבור הלאה.. למרות שאני חייבת לשתף אותו ברגשותייבבקשה תייעצו לי מה לעשות זה נורא חשוב לי תודה !
דנה
אני זקוקה לעזרה דחופה, תודה מראש
⌄
נ.באני יודעת שיש לו חברה וזה לא מוסרי להיות איתו כשיש לו כבר מישהי אבל כל חיי חיפשתי מישהו שמתאים לי ומישהו שממש יכבד אותי ומישהו שיאהב אותי כל כך וסוף סוף כשמצאתי אדם כזה אני לא חושבת שאני יכולה לתת לו ללכת.. אני רוצה להלחם עליו , אבל עדיין יש בי איזשהו חשש ובגלל זה פניתי אליך אני אובדת עצות.. אני אשמח לקבל ייעוץ זה נורא חשוב!תודה.
ד"ר אורן חסון
גלגל שלישי
⌄
דנה יקרה,
התחלת את מכתבך בכך שהוא תמיד היה רוצה שיהיה לכם משהומהצד. כלומר, בנוסף לחברה שלו. קחי בחשבון שסביר להניח שגם אם הוא יעזוב אותה כדי להיות איתך (אבל אולי הוא באמת רוצה אותך רק מהצד), אזי גם כשיהיה איתך, הוא עלול לרצות מישהי אחרת "מהצד", או אולי מישהי אחרת כדי להיות איתה במקומך, אם תמצא חן בעיניו יותר.לא עדיף להיות עם מישהו שיודע להפריד בין קשר לקשר, ולהחליט אם הוא רוצה או לא רוצה בלי שום קשר לקשרים אחרים? נדמה לי שבחור כזה יהיה יציב יותר בקשרים שלו. סתם, נקודה למחשבה.
דנה
גלגל שלישי
⌄
תודה רבה על התשובה אבל אני לא בטוחה מה הוא רוצה בדיוק כי אף פעם לא שאלתי אותו ספציפית ,אני רק יודעת לפי אינטואיציות ולפי ההתנהגות שלו והוא גם אמר לי כמה פעמים בפירוש שהוא מעוניין בי.אז האם כדאי לשלוח לו הודעה ,לדבר איתו על זה ולברר למה הוא בדיוק התכוון ומה בדיוק הוא רצה ולומר לו שהתגעגעתי למרות שעבר כחודש מאז שדיברנו ?הדבר שאני בעצם חוששת ממנו הוא לשלוח לו פתאום הודעה, מה הוא יחשוב על זה שפתאום אני מראה יחס וגעגועים? תודה מראש, הנושא הזה מאוד חשוב לי אני חייבת איזשהו כיוון כדי לדעת מה לעשות.אני יודעת שהפורום הזה לא אמור לפתח שיחות ארוכות אבל זו תהיה התגובה האחרונה שאני אשלח , תודה רבה רבה !
ד"ר אורן חסון
ממה את פוחדת, ממה לא, ומדוע?
⌄
דנה יקרה,
את יכולה לעשות מה שאת רוצה. אחרי הכל, כנראה שהדרך היחידה לנסות וליצור איתו קשר, היא ליזום, שפרושו לקחת סיכון שאולי הוא יתייחס, ואת תיפגעי. אלא שמה שניסיתי לומר לך הוא שלפי הסימנים שאת סיפקת לי, אולי מה שהוא יכול לתת לך או רוצה לתת לך הם לא מציאה גדולה כל כך כמו שאת מקווה, ואז הפגיעה תהיה הרבה יותר משמעותית. חשבי היטב ממה את פוחדת, ממה לא, ומדוע.