גברים גרושים: בחירת בן זוג

תאריך פנייה: 26.07.2010 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
קארין
כולפ מפחידים אותי מגברים גרושים
26.07.2010 • 23:07

אני רווקה בת 35 , למעשה די נרדמתי בשמירה , לא ממש רציתי מישהו , הסתדרתי מעולה לבד , עכשיו אני מרגישה צורך אדיר לבן זוג ולהקמת משפחהלצערי אני מרגישה שהמבחר ממש ממש מוגבל וקצת אובדת עיצות , רבים מזהירים אותי מזוגיות עם גברים גרושים גם מהסיבה שאם זה קרה להם פעם אחת מאוד ייתכן שהם יחזרו על אותם טעויות שוב וסיכוי גדול לגירושים נוספיםמצד שני רוב הגרושים הם עם ילדים , מה שודאי מקשה על זוגיות לפחות בהתחלה ובנוסף רוב הגרושים מרגישים שהם יצאו לגונג'ל מהכלא ופשוט רוצים לנסות ולהספיק הרבהמנסיון ומידע שלך , על מה כדאי לי לשים לב במידה ואפתח זוגיות עם גרוש פלוס , מה הקשיים הצפויים וכיצד כדאי להתמודד איתםתודה מראשקארין

ד"ר אורן חסון
פחדים
27.07.2010 • 00:53

קארין יקרה,
יש רבים המתגרשים "שלא באשמתם". כל אדם הוא כל כך מורכב וכל כך שונה מאדם אחר, ולכן על אחת כמה וכמה כל זוג. מה שיכול לא להתאים למישהי אחת, הן בגלל מבנה האישיות שלהם והן בגלל שינויים מקצועיים וחברתיים ואחרים שהם עברו בחייהם, יכול להתאים לאחרת.חשוב לך שתמצאי מישהו שלא לקה בשפיותו במהלך הגרושים. שלא יצא מהם ממורמר מדי, שלא לקח זאת אישית, ושהקשרים שלו עם ילדיו הם טובים, ושהקשרים עם גרושתו סבירים.ואל תשכחי שכרגע הבחירה שלך היא בין כאלה שיצרו מחוייבות לחיים בעבר, לכאלה שלא יצרו מחוייבות כזו. כך שזה לא אומר שגברים גרושים הם בהכרח "תפוחים רקובים". הסתכלי עליהם כבני אדם, ובחרי בן אדם כבן זוג. ואולי הפחד העיקרי שלך הוא שלא תצליחי לזהות בעצמך מיהו גבר "טוב", וזה הקושי שלך?

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083