פנטזיות וזוגיות: מה עושים?

תאריך פנייה: 31.05.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
לא יודעת
איך נכנעים לרגשות
31.05.2012 • 14:05

שלום,
אני נשואה +2 בת 30, ובחודשים האחרונים נראה לי , לא יודעת אם להגיד התאהבתי במישהו אחר.... מישהו שיש לנו עיסוק משותף ואנחנו מתראים כתוצאה מכך פעם בשבוע..הוא לא נשוי, בגילי ורווק, ויש כל מיני פלירטוטים ממנו אבל לא יתר מזה...אני לא מפסיקה לחשוב עליו, לחלום הוא ממש מעסיק אותי...אני שואלת את עצמי מה זה אומר לגבי, האם התאהבתי בגבר אחר??????אני מאד אוהבת את בעלי ואת המשפחה....רלפעמים מאחלת שיקרה משהו חד פעמי עם אותו הבחור וזהו ואני פוחדת שאני אהיא למצב הזה ולא אדע איך לצאת ממנו.מה לעשות.??????

ד"ר אורן חסון
פחדים מהמשמעויות של המחשבה
03.06.2012 • 00:30

לא יודעת יקרה,
פנטזיות זה דבר טבעי ונורמלי (שזה לא אומר שזה קורה לכולם, ובודאי שלא בכל רגע נתון), והידלקות כזו היא דבר שיש ללמוד להתמודד איתו. זה לא אומר שהתאהבת במישהו אחר במלוא מובן המילה. נדלקת אליו, ואת נמשכת אליו ויש לך פנטזיות כלפיו, רומנטיות ואולי גם מיניות. אבל זה משחק מסוכן, ואת יודעת את זה. די בכך שתחשבי על אותה חד פעמיות, כשהיא מתגלה, ומה זה יעשה לך, לזוגיות שלך, לבעלך, לילדים שלך שילמדו על זה אם לא עכשיו אז בעוד שלוש שנים כשיגדלו, ולהורים לך ועוד.וגם אם זה לא יתגלה - את בסיכון. קראי את המאמר שלי עלהסיכון שבבגידות שלא מתגלות. הוא חשוב.כאמור, יש לך עם מה להתמודד, ואם תקחי זאת כחלומות בהקיץ שעושים לך טוב כי הם מעשירים אותך, ומצד שני תדעי לשים את הגבול באופן ברור ונחרץ עם אותו גבר כדי שלא להיסחף ולהתפתות, זה יהיה לך נכון יותר. את לא רוצה לפרק את המשפחה שלך. לא היית רוצה שבעלך יהיה בדילמה שכזו עם מישהי אחרת. אם לא טוב לך בזוגיות שלך, לכו ליעוץ זוגי, ואם טוב - אל תפחדי מהפנטזיה. היא לא אומרת שמה שיש לך זה רע. זה קורה, וזה יעבור. כמו בדברים רבים אחרים, לפעמים הפחדים "ממה שזה אומר" מזיקים יותר מהמחשבות עצמן.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083