פלרטטנות וזוגיות: מה עושים?

תאריך פנייה: 31.05.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
שירנוש
פרטיות של בן הזוג
31.05.2012 • 11:45

היי,תודה לך על התשובות הסובלניות שלך ועל הפורום המדהים הזה!יש לי שאלה שמציקה לי המון זמן וסוף סוף יש לי אל מי להפנות אותה..אני יוצאת עם חבר שלי במשך שנה וחצי.. אני בת 21 והוא הוא בחור מקסים, כובש, מושך, מלא חן .. המון המון בנות דלוקות עליו, יש לו הרבה ידידות.. זה תמיד הפריע לי באיזשהו מקום אבל אף פעם לא הרגשתי בנוח או מספיק בטוחה בעצמי בשביל לבקש ממנו לנתק איתן קשר.. השאלה אם זה נכון בכלל? אם יש לי זכות לבקש ממנו לוותר על הקשר איתן? זה לא שהוא יוצא איתן לכל מיני מקומות אבל מידי פעם הודעות ושיחות וכאלה.. ואני יודעת שהרבה מהן גם רוצות אותו!!! עיניין נוסף, הוא מאוד קנאי לפלאפון שלו.. הוא לא נותן לאף אדם לחטט לו בפלאפון.. הוא בשום פנים ואופן לא יתן לי להיכנס להודעות שלו, אבל הוא גם לא נכנס בד"כ להודעות אצלי.. השאלה היא אם זה בסדר? או שאני אמורה לחשוש מיזה? אני חושבת שהוא קצת אוהב את זה שהמון בנות דלוקות עליו.. איך אני אמורה סמוך עליו שהוא ישאר נאמן רק לי ?אתה מקסים,תודה מראש (:

ד"ר אורן חסון
פלירטים
03.06.2012 • 00:28

שירנוש יקרה,
אני מבין את הקושי שלך, ובאמת יתכן שלו היה רואה שאת פלרטטנית יותר, ומתקשרת ומסמסת בשפע עם גברים רבים, היה מסתקרן יותר לדעת מה קורה בטלפון שלך.את לא יכולה לדעת שהוא יישאר נאמן רק לך. אף אחד ואף אחת לא יכוליםלדעתזאת באשר לבני זוגם, אבל אנחנו יכולים לנחש על פי סימנים שונים.מצד שני, גם לא נכון לחיות בחשד כל הזמן, כי אלו הם חיים מתישים מאד. לפעמים עדיף לחיות, ולטפל בבעיות, אם יש כאלו, רק כאשר הן עולות. אלא שגם זה רק חלק מהתמונה. החלק האחר, והוא מרכיב חשוב באותם סימנים, הוא הפתיחות שביניכם ,היכולת לדבר על רגשות ותחושות, ועל חולשות גם - כמו קינאה מצד אחד, וכמו אמפתיה או העדרה מצד שני, וצרכים שאינם זוגיים בצד הזוגיות - שאינם בהכרח בגידה, אבל הם צרכים חברתיים אחרים, שצריכים למצוא את האיזון מול בן או בת הזוג, והאושר שלו או שלה. ככל שתוכלו לשוחח על זה ללא פגיעה, וללא סרקאזם וציניות, ומתוך רצון להבין זה את זה, כך לך יהיה קל יותר עם הצרכים שלו, ולו יהיה קל יותר להתאים את הצרכים שלו לתחושות שלך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083