פנטזיות אסורות: התמודדות ומצפון

תאריך פנייה: 12.10.2005 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
אלירן
מתח מיני ביני לבין בת זוגתו של חברי
12.10.2005 • 01:40

שלום רב,
חברי הטוב ובת זוגתו יוצאים כבר 4 שנים כמעט ,היא נראת ממש טוב ואפשר לומר שזאת הבחורה מבחינה חיצונית שאני מפנטז עליה ,אני ממש נמשך אליה, היא פשוט מאוד עושה לי את זה ,לאחר שמצאתי את עצמי בסיטואציות מביכות החלטתי להמנע מלהפגש איתם , מה שגרם לי יותר להרתע מהעובדה שאני אכן נמשך אליה ועובדה שאני לא הולך לבקר את החבר בגללה ,היו כמה מקרים בעבר שיצאנו יחד הצטרפה אלי בת זוג שאחרי זה העירה לי על המתח שהיא הרגישה שהיה ביני לבין אותה הבחורה , אני כמובן הכחשתי , אך שוב זה הבהיל אותי יותר ששמים לב לזה,כמובן עלו לי פנטזיות שאני והיא מכיימים יחסים ולאחר מיכן זה תסכל אותי ,מבחינה מוסרית אני ל איתן לעצמי לעשות דבר שכזה זה מכוער ומגעיל .אך בכול פעם שאני רואה אות האני נמשך אליה יותר , ואני ל אמצליח לשלות על זה , אני מתחיל להתבלבל ולא שולט על עצמי ,החבר לא שם לב לזה בכלל (עד כמה שאני יודע)לא פעם ולא פעמים חברים קרובים ראו שיש ביננו מתח מיני ,כשהם נפרדו פנטזתי והתפללתי שאולי אני יראה אותה ויוכל להתגבר על המוסריות הזאת ונוכל לממש את הפנטזיה שלי ,אך בכול פעם כעסתי על עצמי מחדש.מה אני עושה , ?האם אני צריך לכעוס על עצמי ולהתיף לעצמי מוסר?האם אני צריך להמנע ממפגשים איתה ?מאוד תעזור לי העצה שלך .

ד"ר אורן חסון
להכריח את עצמך לפנטז עוד!
13.10.2005 • 21:35

אלירן היקר,
הקושי שלך נובע משני דברים. האחד הוא עצם הפנטזיה שלך עליה, והשני הוא מייסורי המצפון שלך הנובעים מכך. פנטזיה על אשה היא דבר נורמלי. גם אם האשה היא חברתו של החבר שלך. אתה רוצה לפנטז עליה? פנטז עליה כמה שתרצה. אבל נדמה לי שאתה סובל יותר מייסורי המצפוין מאשר מהפנטזיה עצמה, והחשש שלך מנסיונות מימוש נובע אולי יותר מייסורי המצפון שלך יותר מאשר מהפנטזיה.אולי תנסה לבדוק את זה. תן לעצמך את החופש לפנטז כרצונך, מתוך הבנה שהפנטזיה כשלעצמה אינה מזיקה לאף אחד. להפך, נסה אפילו "להכריח את עצמך" לפנטז עליה גם כאשר הדברים אינם מגיעים באופן טבעי, אלא כפה על עצמך את הפנטזיה גם כאשר לא היית עושה זאת באופן טבעי. אם תקפיד לעשות זאת, יש לי הרושם שבתוך שבוע-שבועיים העוצמה של הפנטזיה תרד, ולו רק כי היא "מותרת", המינון ירד גם כן, ותוכל להרגיש חופשי יותר להיות עם החבר שלך ועם זוגתו. ואשמח אם תחזור אלינו בעוד שלושה שבועות, לספר אם זה עבד, ובתנאי שתקפיד לעשות כפי שביקשתי.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
שירן
מתח מיני ביני לבין בת זוגתו של חברי
09.08.2010 • 00:57

אז ככה גם לי היה בדיוק אתאותו הדבר עם החבר הכי טוב של בעלי... הייתי דלוקה עליו המון והוא פלירטט איתי בלי סוףףףףףףף... עד שהחלטתי ללכת על זה. ובהזדמנות שהיינו לבד התקרבתי לנשיקה הוא כמובן היה בהלם ולא הסכים הייתי בשיא השוק כי אני נראית ממש טוב ורואים שהוא מפנטז עליי ומסתכל עלי ואנשים גם העירו לו. תאמת שמחתי שלא היה בינינו כלום כי זה עבר לי. וכיום אני לא ירצה אותו.ממש לא אבל אנחנו עדיין יוצאים ביחד רק שאני כבר לא חושבת על זה וזה לא מפריע לי ושהוא מתבונן בי הרבה זמן אני שואלת אותו הכול בסדר איתך? וממשיכה כאילו כלום לא קרה. אני אוהבת את בעלי ומתחרטת שניסיתי בכלל...