טיפול מיני לא עבד - מה עושים?

תאריך פנייה: 23.04.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
שגיא
בעיה בחיי הנישואין
23.04.2006 • 18:54

שלום ,
מאד אשמח אם תוכלו להתייחס לבעיה שלי.אני נשוי 10 חודשים.יצאתי עם אישתי שנה וחצי לפני שהתחתנו.מהפגישה הראשונה שלנו ,היה לי ברור שהיא לא הטיפוס שלי מבחינת המראה החיצוני.יחד עם זאת, היה לי מאד נעים בקרבתה , היו לנו הרבה דברים משותפים והרבה נושאים לשיחה. שנינו הערכנו את זה מאד. מתחילת הקשר היו לנו בעיות ביחסי המין. כלומר, - הרבה פעמים פשוט לא הייתה לי זקפה ולא הרגשתי מגורה כשהייתי איתה במיטה.עשיתי את כל הבדיקות הרפואיות. כולן היו תקינות לחלוטין. ובאמת - אני מרגיש חשק מיני רק לא כלפיה. מעולם לא אמרתי לה את זה. (זה היה גומר את הקשר בינינו וזה נורא הפחיד אותי. אני אוהב אותה ולא הייתי רוצה להתחתן עם אף אחת אחרת)למרות הבעיות שהיו לנו בתחום הזה , החלטנו להתחתן.כמובן שהבעיות ביחסי המין שלנו המשיכו גם אחרי החתונה. החלטנו ללכת לטיפול מיני באחת המרפאות הידועות. הטיפול הזה לא ממש עזר.עכשיו , לאחר 10 חודשים של נישואין , החלטנו שאנחנו רוצים להביא ילד. ומה לעשות , בשביל זה צריך לקיים יחסי מין סדירים. ואני פשוט לא מסוגל לעשות זאת! כמובן שזה נורא מדכא את שנינו. יש לציין , שאישתי לא מוכנה (ובצדק) לשום טיפולי הפריה . מה גם שהיא מאד אוהבת סקס.לסיכום , השאלה שלי היא זו : האם זה בכלל אפשרי לחיות עם אישה שלא מרגישים כלפיה משיכה מינית ? האם קיים פתרון לקיום יחסי מין עם אישה שלא מרגישים כלפיה משיכה מינית, אבל בכל זאת רוצים להישאר ולחיות איתה בגלל הרבה סיבות אחרות ?לומר לה היום את האמת, זה כמו להודות בכך שאני חי איתה בשקר הרבה מאד זמן. בד"כ את הדברים האלה אומרים אחרי הפגישה הראשונה ולא אחרי חתונה וקניית דירה. חוץ מזה , אין לי ספק שאם אומר זאת , היא תתגרש ממני.אודה לכם על כל עצה.

ד"ר אורן חסון
טיפול מיני ש"לא עבד"
24.04.2006 • 02:29

שגיא יקר,
אם היא זו שאיתה אתה רוצה לגדל ילדים, אין סיבה שלא תעשה זאת. לא ברור לי מדוע הטיפול המיני נכשל, אני לא יודע כמה פעמים הייתם שם, וגם לא ברור לי אם ניסית גם את האפשרות התרופתית, ויאגרה או סיאליס כדי להתגבר על זה. גם לא ברור לי מי החליט שהטיפול לא עזר, אתם או המטפל/ת המיני שלכם. אולי הפסקתם את הטיפול מוקדם מדי, לפני מיצוי כל האפשרויות. אני לא מטפל מיני, אבל עושה רושם שאם לא מיציתם את כל האפשרויות הטיפוליות, ואם לא ניסיתם טיפול תרופתי, מוטב אולי לחזור למרפאה לטיפול מיני ולמצות קודם את כל האפשרויות, לפני שתקבע שהטיפול לא עבד.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083