פינוקים בזוגיות: מתי זה בסדר?

תאריך פנייה: 04.12.2006 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
המיואשת
האם הגזמתי?
04.12.2006 • 16:43

ד"ר חסון שלום
רציתי להייועץ בךאני חולה בשפעת כבר כמה ימים , ועלי שעובד מאוד קשה והדרך כלל מגיע מהעבודה בשעות הערב המאוחרות , חזר במיוחד מוקדם על מנת לטפל בי (טיפול שלקח בדיוק שעתיים)ולאחר מכן הודיע לי שהוא הולך לאימון וחזר אחרי שלוש שעות ואני כבר ישנתיהיום הוא שוב הודיע לי שישתדל להגיע מוקדם אבל שוב הולך לאימון , הפעם אמרתי לו מה אני חושבת ולמה אני מצפה , שיהיה איתי כל הערב ולא יהיה כמו אחות רחמניה יבשל ינקה וילךהאם הגזמתי ? כמובן שרבנו והוא טוען שאני לא מעריכה את מה שהוא עוזה עבוריתודה

אורית
האם הגזמתי?
06.12.2006 • 12:33

כן מיואשת לדעתי ממש הגזמת זה לא שהוא התעלם ממך ולא טיפל בך כראוי. אז הלך לאימון אז מה קרה? הוא טיפל בך יפה ולדעתי את צריכה להתנצל בפניו.החלמה מהירה

ד"ר אורן חסון
אולי. בדקי את עצמך.
06.12.2006 • 22:08

המיואשת יקרה,
לא לגמרי ברור כאן מה צודק ונכון ומה לא. ברור שרצית ממנו את הפינוק שלך כי כך את לומדת עד כמה את חשובה לו. ועקרונית, הפינוק הזה מגיע לך. לפחות כל עוד מדובר במשהו חריג ולא בקפריזה מתמשכת. ובודאי כאשר את באמת צריכה אותו. אבל אם הפינוק שלך הוא תופעה שחוזרת על עצמה, ושזו אינה הפעם הראשונה שאתם לא מסכימים עליו, ואם את באמת לא ממש זקוקה לו (ואחרי הכל הוא הקדים להגיע הביתה כדי לוודא שאת בסדר, והיה איתך שעתיים), אז אחרי שהוא בודק איתך שהכל בסדר, ומרגיש קצת מיותר, הוא מנסה לנצל את הזמן גם לצרכים שלו. אני מניח – אחרי שהוא בדק שאת מסתדרת. ואני לא יודע מה קרה ביניכם, אבל אני מניח שאם היית פחות נחמדה אליו, הנטייה שלו ללכת, מן הסתם, גדלה. דעתי היא שככל שתדרשי את הפינוק הזה יותר, כך תקבלי אותו עם פחות נכונות ותריבו יותר. ככל שתדעי לבקש את זה רק כשאת באמת צריכה ובמינון שאת צריכה, הוא יעשה זאת יותר ברצון, גם כאשר, באופן נדיר וחריג, תבקשי ממנו להשאר עוד.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
המיואשת
אולי. בדקי את עצמך.
08.12.2006 • 17:42

תודה ד"ר חסון על תשובתך, ותודה על הפורום המדהים הזה