פחות חשק מיני: מה עושים?

תאריך פנייה: 27.09.2005 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מיואשת
חוסר בסקס
27.09.2005 • 14:33

יש לי חבר מזה שנתיים ואנחנו אף גרים יחד. בתחילה יחסי המין בנינו היו תקינים ומרובים אולם לאחרונה (חצי שנה ואולי אף יותר) אנחנו שוכבים פעם בחודש בערך. הדבר מפריע לי נורא וכשאני מנסה לדבר איתו על כך הוא אומר שהוא אוהב אותי מאוד ונמשך אלי אבל לא מרגיש את הצורך הזה ביחסי מין. אני מיואשת. הוא מקסים והקשר ביננו מעולה וזה הדבר היחיד שמעיק כל כך. אני חושבת מה יהיה אחרי שנתחתן ונרצה ילדים הוא ירגיש שהוא חייב לשכב איתי יותר... אני לא יודעת מה לעשות, איך לגרום לו לרצות אותי יותר?! איך יכול להיות שדווקא הבחור הוא ללא חשק מיני?!אודה על עצה טובה...

ד"ר אורן חסון
שלא ירגיש מחוייב לסקס
28.09.2005 • 22:43

מיואשת יקרה,
לפעמים קורה שדווקא הבחור הוא עם פחות חשק מיני. ואם תהיו ביחד שנים רבות, בהחלט יכול להיות שיום אחד היוצרות יתהפכו. אני לא יודע מה גורם לו להרגיש כך, ולהפחית את הנסיונות שלו לשכב איתך. אני מבין שאת מדברת איתו על זה, ומסבירה לו את התסכול שלך. ואולי כאן אחד הקשיים... נסי שלא לדבר על זה כלל למשך חודשיים, ולא ליזום, ותראי מה יקרה. אל תזמי גם קירבה פיזית אליו. תשאירי לו אתכלהיוזמה. אני מניח שבהתחלה הוא ירגיש קצת חופש, ונינוח יותר, אבל אולי כבר תוך שבועיים הוא ירגיש בהעדר נסיונות הקירבה שלך, וייזום בעצמו, כדי לבדוק מה קורה איתך. תיעני לו, אבל רק כדי תגובה ליוזמה שלו. אל תזמי מעבר לכך דבר. יכול בהחלט להיות שזה מה שייקל עליו. שרק לא ירגישמחוייבליזום. ואנא חזרי בעוד חודש, לספר לי מה קרה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083