פחדים מגילוי נטייה מינית

תאריך פנייה: 09.11.2005 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
נעה
סוד
09.11.2005 • 21:31

דר יקר
כתבתי לך כבר וגיליתי את הסוד שבעלי מסתיר ממני.הוא כנראה במשך השנים שאנו נשואים חי חיים כפולים. יש לו אהבה לסאדו והוא הולך לפעמים לנערות ליווי ללא חדירה מינית.אני מאוד פגועה מזה. אני בחורה (אומרים לי) יפה חכמה וגם עדינה. ואינני יודעת איך להתמודד עם הגילוי הנורא הזה. הוא בד"כ מאוד עדין ביחסי אישות והפאן הזה ממש ממש לא מתאים לו. נודע לי שהוא בקטע של ניבולי פה גסים וכד.מה עושים? ניסיתי לרמוז לו שאני מודעת לבעיה כלשהיא במיניות שלו והוא פרץ בצעקות ושהוא רוצה להתגרש ממני .

ד"ר אורן חסון
פחדים מגילוי הנטייה שלו
09.11.2005 • 23:41

נעה יקרה,
הוא כנראה מתבייש בכך מאד, ועם כל הצורך המיני הזה שלו, הוא בעצם בכלל לא גלוי ופתוח בענייני המיניות שלו. משום כך, מפחיד אותו מאד, כנראה, הסוד הזה, והוא מעדיף לברוח ממך, ולהתכחש למה שהוא מכיר וצריך, ובלבד שלא לדבר על זה, ושלא ידעו. שאת לא תדעי, שהחברים שלו לא יידעו, שההורים לא יידעו. אם את רוצה להציל את הנישואים שלכם, את צריכה לגרור אותו ליעוץ זוגי. הייתי ממליץ במקרה הזה לבוא לטיפול זוגי אצל מישהו שהוא גם מטפל מיני, אבל שזו לא תהיה הכותרת, כי אז הוא עלול לפפחד עוד יותר להגיע לשם. מה שברור שהפחדים שלו כנראה ימנעו ממנו לפתוח את זה איתך, ולכן ייעוץ מקצועי נדרש כדי לעזור לכם להקטין את הפחדים שלו, ולדבר על זה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083