פחד מפתיחת זוגיות חדשה
שלי
להילה שחברה עוזב לחו"ל:
⌄
קודם כל ד"ר חסוןנורא נורא מצטערתפשוט לא הצלחתי לפתוח קישור, ואניכ"כרוצה לכתוב להילה...הילה - גם לי היה חבר: 6 שנים (!); ויום בהיר אחד הוא הודיע (לאחר השחרור מהצבא) שהוא טס לחו"ל לחצי שנה. היו ויכוחים, בכי, כעס, בסוף החליט לטוס לחודשיים (בגלל בעיה כספית ולא בגללי...).הוא טס... ואני לתדהמתי גיליתי עולם חדש, עולם שלא הכרתי... היה ליטוב! (יותר משהיה איתו, למרות שהיה נהדר איתו). התבשלתי עם ההחלטה, וביום שחזר נפרדתי ממנו.הילה, אחרי 4 חודשים הכרתי אדם מדהים (והיו לי 4 חודשי רווקות לא קלים...), בכל אופן, הכרתי בן זוגמדהים, תומך, אוהב, מפרגן, והכי חשוב- שאיתו אני מרגישה בטחון ביחסים, ועוד יותר חשוב-רואה עתיד מאושר איתו...בכל אופן מה שאני מנסה להגיד זה שהיום אני מודה לאלוהים ש"שלח את האקס שלי לחו"ל" כי יכול להיות שאם לא, אז לא הייתי מרוויחה את הנוכחי- שהוא באמת כל מה שיכולתי לבקש...הילה, חשוב שתביני שאני לא מספרת את זה כי אני יכולה לדעת מה יקרה ביניכם, והייתי רוצה שתהיי נקיה מכעסים כלפיו, ומוכנה לקבל את מה שהעתיד יביא איתו לטוב ולרע...יתכן והוא יחזור ותישארו יחד והכל יהיה לך טוב איתו, אבל יתכן שגם בכיוון השני הדברים יסתדרו על הצד הטוב ביותר...בכל אופן, מאחלת לך אושר גדול איך שלא יהיה, עפ"י כל תסריט אפשרי...(="דלתות מסתובבות")...שלי
הילה
להילה שחברה עוזב לחו"ל:
⌄
שלי, תודה על תגובתך, אני פשוט פוחדת להפתח למשהו חדש, אני כל כך רגילה למה שיש לי איתו שאני פוחדת לצאת לעולם האמיתי, הוא מחזיק אותי בחממה, הוא כל מה שאפשר לבקש בגב אבל ממש הכל, בחיים לא אמצא עוד מישהו כזה.. ואני פשוט פוחדת.. אני יודעת שאני אגיב קשה לטיסה שלו כבר עכשיו זה קורה.. אבל מה יהיה אחרי זה, זה יכנס בי עוד יותר קשה.. אני מקווה לנסות להתגבר על זה.. אני מודעת למה שהולך לקרות אני מכינה את עצמי נפשית ופיזית בעיקר נפשית.. אבל יש חששות רבים