פורנו ופתיחות מינית: טיפים לזוגיות

תאריך פנייה: 07.12.2005 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
טלילה
זוגיות
07.12.2005 • 07:34

שלום,
אני נשואה כמעט 3 שנים. התחתנתי עם החבר הכי טוב שלי (אנו מכירים כבר 10 שנים) ויש בינינו אהבה גדולה.לפני שבכלל התפתח בינינו קשר רומנטי היינו חברים הכי טובים מס' שנים ואני מכירה את ה"היסטוריה" הרומנטית/מינית שלו. הוא בסך הכל בחור די שמרן ומאוד נאמן.אני לצערי לא בחורה מאוד מינית, יש לי הרבה מעצורים כשמדובר ביחסי מין והוא תמיד טען שזה לא מפריע לו.לפני מס' ימים גיליתי שהוא באופן קבוע גולש באתרי פורנו ובחשיבה לאחור אני נזכרת שזה קרה מס' פעמים בשנים האחרונות (זאת למרות הצהרותיו שזה לא עושה לו כלום...אבל הוא גבר בסך הכל...)התענינותו באתרים כלל לא מטריד אותי. מטרידה אותי העובדה שהוא מכחיש כל קשר לאתרים הללו. יש לי הוכחות שהוא גלש פעמים רבות והוא דובק בגירסתו שאין לו מושג על מה אני מדברת. אני מבינה את מבוכתו ולכן אולי הוא המציא את השקר הזה, אבל עברו מס' ימים, אני כבר לא כועסת, אפילו "החלקתי" והוא דבק בשקריו.מדוע????קשה לי מאוד להאמין שהוא בוגד, קל לי להבין מדוע הוא מתעניין באתרי פורנו. מדוע הוא כל כך מתכחש לכך? האם מבוכתו כה גדולה?? (יש לו תדמית של גבר שמרן שכלל לא מתעניין...)מה אתם מייעצים שאעשה בנידון?תודה.

ד"ר אורן חסון
פורנו ופתיחות מינית
08.12.2005 • 19:47

טלילה יקרה,
אם הוא גולש שם באופן אקטיבי (והרי אתרים כאלה חודרים אלינו גם באופן פסיבי, לפעמים), הרי זה כנראה עושה לו משהו, ולפחות סיפוק סקרנות. כך שאם זה לא מטריד אותך יותר מדי, כנראה שבצדק, ובעיקר כאשר זו אינה תופעה אובססיבית.לגבי ההכחשות שלו, יכול להיות שבאמת הוא היה גולש פסיבי, או שבאמת הוא נבוך מאד, או בשל השמרנות שלו, או בשל מה שאת מקרינה לו, גם אם את משתדלת להיות פתוחה בעניין הזה.אתם עשר שנים ביחד, ונדמה לי שאם תנסו לגלוש ביחד באתרי פורנו, שניכם תרגישו מאד שלא בנוח. כדאי שתעשו מאמץ להיפתח זה לזו קצת יותר בהבטים האלה. חפשי בחנות הספרים ספרים שעוסקים בתנוחות, בעינוג הדדי או ביצירת אוירה של רומנטיקה מינית, לא את אלה הבוטים מאד, ונסו לדבר עליהם מדי פעם. ההסטוריה הארוכה שלכם, כנראה מגיל צעיר, כנראה קצת בעוכריכם, שכן אין לכם הרבה התנסויות קודמות שהיו יכולות לפתוח אתכם קצת יותר. נסו ללמוד להיפתח למיניות שלכם בהדרגה וביחד.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083