פורנו וזוגיות: מה נורמלי?

תאריך פנייה: 18.08.2010 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
di
פורנו
18.08.2010 • 14:23

יש לי חבר כבר שנה, אני מאוד אוהבת אותו וסומכת עליו, אני יודעת שהוא לא בגד בי, הוא בן אדם טוב, אבל הוא אוהב לראות פורנו, זה קורה לפחות כמה פעמים בשבוע, אני מעדיפה שהוא יבגוד בי עם סרט מאשר עם אחרת אבל זה עדיין מפריע לי, זה מכאיב לי לראות באיזה אתרים הוא גולש, רציתי לדעת האם אני אמורה איכשהו לעצור את זה, האם זה לא בסדר? מה אני יכולה לעשות בקשר לזה? דיברתי איתו כמה פעמים ובקשתי שהוא יעשה את זה פחות, הוא אומר שהוא עושה את זה לרוב כשמשעמם לו או כשאני מעצבנת אותו...מה הגבול? אם זה נורמלי מתי זה יכול להפוך ללא נורמלי? והאם אני צריכה לתת לו לעשות את זה ולשתוק?

ד"ר אורן חסון
פורנו זה נורמלי?
19.08.2010 • 02:00

די יקרה,
שאלת ה"נורמלי" היא שאלה שיש חלוקים עליה. יש, ובהם גם אנשי מקצוע טיפוליים (מן הסתם, יותר מטפלים מיניים) הרואים בפורנו העשרה לעולם המיני, יש הרואים בו הכרח, ויש הרואים בזה תועבה מוסרית, לא בגלל פוריטניות מינית, אלא בגלל התעשייה והניצול שבדרך, או בגלל הנורמות שהסרטים הללו משרים בצופים.השאלה האחרת קשורה לתפקיד הפורנו בזוגיות, וגם כאן – יש פעמים שבהם אפשר להשתמש בהם להעשרה או כאמצעי לגרוי נוסף, שיש בו צורך בזוגות מסויימים. יש זוגות שבהם השימוש בפורנו של צד אחד (כמעט תמיד הגבר) מגיע להתמכרות על חשבון הזוגיות. ויש זוגות שבהם הנשים רואות בעצם העיסוק בפורנו גועל שגורם להן להתרחק מבן זוגן.בדקי היכן את בתוך כל המגוון הזה, ולפי מקומך שם, תצטרכי לדעת לאן את רוצה להגיע, ולכן גם איך לעשות זאת.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083