פורנו וזוגיות: מה קורה בראש?

תאריך פנייה: 10.06.2012 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
הצילו
כאב חזק בלב
10.06.2012 • 04:59

היי, אני כותבת כי אני מיואשת ואין לי עם מי לדבר, יותר נכון אני מתביישת להודות שזה מה שקרה לי בקשר של כבר 3-4 שנים, שאמור להיות יציב. חבר שלי בעבר היה טיפוס של הרבה בנות וגם בגד בי לראשונה בחיי כמו שמעולם לא נפגעתי ושבר לי את הלב. חזרנו ונפרדנו כמה פעמים ובסוף חזרתי אליו כשראיתי שינוי ובאמת אני יכולה להגיד שהוא היה ממש בסדר. אבל היה לי מאוד קשה להאמין בו שוב ובמקום להבין שזה בצדק וזה בגלל הטעויות שלו, הוא האשים אותי שאני מקנאה ושאני לא בסדר,במקום להבין כמה השפיע עליי מה שהוא עשה לי... האמון חזר הכל בסדר באמת אבל-היום, גיליתי שהוא צופה בפורנו אני יודעת שזה יכול להחשב מקובל אבל בעיני לא כי זה סוג של בגידה כי הבנאדם בא על סיפוקו או "רק נהנה להסתכל" על בחורות אחרות. זה כואב וזה גורם לי להרגיש כאילו אני לא מספקת אותו לא מספיק טובה לא מספיק אישה. פעם בוגד תמיד בוגד?מי שכן אוהב את האישה שלו לא יעשה לה את זה, לא יהיה לו צורך כי הוא לא יחפש משהו אחר בגלל שהוא באמת אוהב. אני מאוד מאוד פגועה לא ציפיתי לזה ממנו אחרי כל מה שעברנו. ברור שאני לא מתכוונת לעבור את זה שוב אבל אני לא יודעת מה להרגיש ומה לעשות עם היאוש האכזבה אני פוחדת שאולי נשאר לו משהו מהעבר, שאולי ככה הוא, ושאני לא מספיקה. אני מרגישה שאני מתפרקת מבפנים, שוב.

ד"ר אורן חסון
פורנו
11.06.2012 • 11:00

כואבת יקרה,
גברים רבים מסתכלים בפורנו למרות שהם בני זוג מסורים ואוהבים. ואולי אתחיל מכך שמרבית הגברים הנשואים מאוננים כמה פעמים בשבוע, וחלקם משתמש בפורנו כעזר. את יכולה לא לאהוב את תעשית הפורנו ואת מה שהיא מסמלת, ואני מצדיק אותך בעניין הזה. אבל הצורך של מרבית הגברים באוננות הוא צורך אמיתי, שגם אם לא תאהבי אותו הוא קיים. והשאלה היא מה או מי תעבור להם בראש בעת שהם עושים את זה. לפעמים זו בת הזוג, אבל פעמים רבות זו תהיה מישהי אחרת שהם מכירים מקרוב או מרחוק, או תמונה אנונימית או סרט. מבחינתך זה לבחור בין פיגולים לטריפה, אבל אולי מבחינתך פורנו זה הפחות רע מבין האפשרויות שמניתי. ומבחינתו - הרבה תלוי גם במיניות שלו, בעוצמת הגרוי שהוא זקוק לה, וביכולת או באי היכולת שלו להשתמש בדמיון.קראי בבקשה עוד תשובה שלי בנושא זהכאן.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083