פורום: תגובות מרגשות ותובנות
רונה
תודה
⌄
יש לי בעיה. אני מכורה לפורום הזה :)אני לומדת ממנו הרבה, חבל שהוא לא קם כשהייתי בת 20...תודה אורן, על פורום נפלא. התחושה היא שאתה מעמיק בכל פניה, אמפתי אך לא מוותר, מלא הומור, והכי חשוב - נותן עצות מועילות באמת.אני רואה פורומים אחרים, אף פעם לא נתקלתי בפורום כזה.
רעיה
מסכימה!
⌄
בהחלט מורגשת ההתעמקות וההבנה הרחבה בכל תגובה. גם אני קוראת יום יום ומחכימה.
נעמה
גם מכורה:) - מצטרפת
⌄
תודה ד"ר חסון.תשובותיך וראייתך את הדברים מצליחים להעביר תחושה שאין שחור ולבן, שהמציאות מורכבת ואינסופית - וזה מנחם עד מאד. יש לך יכולת מדהימה לראות לעומקם של הדברים, ומצד שני לפשטם. תודה תודה. אמשיך לעקוב.
דניאלה
גם אני מצטרפת למחמאות
⌄
(הודעה ללא תוכן)
ד"ר אורן חסון
השארתן אותי כמעט חסר מילים...
⌄
כי התגובות שלכן מרגשות. כי התודות מחדדות את ההבנה, שלי, שההשקעה שלי מתקבלת היכן שהוא אצל אנשים ממשיים, ולא מתפזרת לה בחלל האינטרנטי של הפורום. וגם, ולא פחות חשוב, שיש גם מי שמבין את הקו הכללי שאני מנסה להנחות כדרך חיים שתוכל להקל על כל אחד מאיתנו כאדם, ועל כל אחד מאיתנו כחלק מזוג, ממשפחה ומחברה.לא תמיד קל לממש זאת. לא תמיד קל לקבל את העולם כבעל גוונים רבים בין השחור ללבן. אחרי הכל, המטענים שאיתם אנחנו מגיעים הופכים אותנו לפעמים להיות רגישים מאד לכל דקירה, קלה או קשה. אם אני רוצה לסייע לפונה, אני חייב להתחשב לכן גם ביכולת שלו או שלה להתפנות לרגע מהכאב כדי לראות אם קיימים מעבר לו פתרונות טובים יותר מאלה שלא סייעו בעבר. פעמים רבות תוכן הפנייה ואופן הכתיבה שלה מצביעים לי על הצורך החשוב לעסוק קודם כל בעצירה הזו, שתעזור לי להשיג את הקשב, עוד לפני שאפשר יהיה לדבר על פתרון אפשרי. גם אם לא תמיד אני מצליח בכך, אני מנסה, כי זו הדרך היחידה לסייע באופן יעיל במסגרת הכל-כך מצומצמת של פורום באינטרנט.תודה לכל מי שמרגיש שקיבל משהו כאן.
תותית
מסכימה כפליים
⌄
ד"ר אורן אתה צדיק נסתר!!!!!אתה עושה מעשי חסד רבים ועל זה תתוגמל מבורא עולם!תודה על הכל!