פורום: שאלות ותשובות

תאריך פנייה: 27.07.2013 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
שריי
זוגיות במשבר לפני חתונה
27.07.2013 • 20:20

שלום
ד"ר חסון ,ברצוני להתייעץ עמך לגבי הקשר שלי עם בן זוגי אני בת 26 ובן זוגי בן 27 אמורים להתחתן עוד חודשיים אנחנו ביחד כמעט 6 שנים, יש לציין שבן זוגי לא רצה להתחתן עכשיו ובגלל לחצים שלו הוא הציע והרגשתי שזה לא מהמקום הבטוח שלו להציע לי ,יש לי חששות מאוד כבדים ופחדים כי קשה לי לראות אותו כבעלי ואני כבר לא יודעת מה אני מרגישה כלפיו .הקשר שלנו ידע עליות ומורדות ומשבר אמון בזוגיות מהצד שלו כלפיי , אנחנו גרים כבר תקופה ארוכה ביחד כמעט 4 שנים אנחנו אומרים דברים אחד לשני רק בריבים וקשה לנו לשבת לדבר על הכל ברוגע הכל מתפרץ כשנוצר וויכוח או ריב גדול מה שגורם לקשר עוד יותר להידרדר .לאחרונה הכרתי מישהו ממש מקסים ובילינו ביחד בתקופה האחרונה והרגשתי שיש לי עם מי לדבר מה שכן גם פיתחנו רגשות אחד לשני ואני לא מפסיקה לחשוב עליו .אני הרבה זמן חושבת אם זה נכון להתחתן עם בן זוגי ובשבוע האחרון אנחנו בקושי מדברים כי ספרתי לו שאני כבר לא יודעת מה אני מרגישה כלפיו ולקחנו מרחק אחד מהשני אני ממש מפחדת לאבד אותו אבל מצד שני אני בלחץ אם להתחתן אם זה הדבר הנכון לעשות כרגע כשאני לא יודעת מה אני מרגישה כלפיו ויש לי הרבה לחצים מכל הסובבים אותי עוד גורם שלא נותן לי מרגועבבקשה תייעץ לי מה לעשות במצב כזה כי ממש קשה לי להחליטתודה

שריי
זוגיות במשבר לפני חתונה
27.07.2013 • 20:22

לחצים שלי *

ד"ר אורן חסון
תהלייכים בלתי הפיכים?
29.07.2013 • 17:55

שרי יקרה,
אנא ראי את תשובתי לשרון, שתי שאלות מתחתייך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083