פורום מומחים: הנחיות וכללי שימוש

תאריך פנייה: 11.09.2005 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
א
למה אתם לא מניחים לד"ר חסון לענות?
11.09.2005 • 13:59

הפורום הוא לא פורום לתמיכה הדדית , יש הרבה פורומים אחרים שבהם אפשר לדסקסעד שיש פורום שאפשר לקבל תשובה מפורטת מקצועית ביותר, עם כל הכוונות הטבות אתם פשוט הורסים .אנא פנו לפורומים אחרים או צרו אחד משלכם.תודה .

בעל ניסיון
למה אתם לא מניחים לד"ר חסון לענות?
12.09.2005 • 00:15

עד כמה אפשר לסבול מאינטיליגנציה נמוכה??1. אם הפורום הוא לא ליעוץגםהדדי אז מדוע שמו למעלה את הלחיץ "הוספת תגובה"?זה לא רק לד"ר הנכבד אלא לכל אחד. אחרת היו שמים רק על המסך שלו "הוסף תגובה" ולא מראים את זה לכולנו.2. מלבד זאת - לכל מי שסובל/ת מבורות בעניני מחשבים - זה פה לא מעטפת דואר בעלת כושר תכולה מוגבל. מי שעונה כאן לא תופש שום מקום של הד"ר והד"ר יכול לכתוב פה כאוות נפשו ללא הגבלת מקום. (אם הוא לא עונה לכל אחד זה כנראה בגלל זמנו המוגבל ולא אילוץ של "אין מקום"). בקיצור - המושג "להידחף" לא קיים פה, יש "מקום" לכולם כי זה מחשב, וכל אחד יקרא את מה שהוא רוצה.3. יוצרי האתר וגם הד"ר יודעים , שיש אנשים שיכולים לתרום מניסיונם לסיטואציות דומות לאלה שהם עצמם עברו. (ושוב- בגלל זה שמו את הלחיץ "הוספת תגובה"). תנאי לכשרותן של התשובות זה גם ניסיון חיים ולא רק ההשתתפות בהרצאות באוניברסיטה שהביאו את הד"ר לתוארו זה.4. לסיום- כל האמור לעיל - מבלי לפגוע בכבודו.

ד"ר אורן חסון
אסביר לך מדוע אינך אמור להשיב
12.09.2005 • 01:33

בעל נסיון יקר,
הרשה לי להתעלם מההערות הפוגעות שלך, ולהשיב לך דבר דבור על אופניו.1.הפורום הזה מיועד אך ורק ליעוץ מקצועי. לו היית קורא את כללי הפורום וההנחיות כשאתה נכנס לאתר (בדף המבוא שלי), היית רואה בתחתית העמודה השמאלית את ההערה הבאה:"שימו לב: הפורום מאפשר שרשור הודעות (קרי הוספת תגובה לתגובה). הדבר נועד לצורך דו-שיח בין השואל/ת לבין מנהל הפורום בלבד. נא לא להשיב להודעות של גולשים אחרים."מכאן אתה יכול להבין, אני מקווה, שמטרת ה"הוסף תגובה" יכולה להיות אחרת, וחשובה יותר מתגובות של בעלי נסיון (וביקשתי במפורש את האפשרות הזו ממנהלי האתר – בדיוק לצורך הדיאלוג עם הפונים אלי, למרות האזהרות שהזהירו אותי שאני עלול לקבל תגובות של בעלי-ניסיון, מה שלא מקובל כלל בסטארמד). לא רק זאת - אותם בעלי נסיון נדרשים במפורש שלא לענות להודעות של פונים אחרים, וכל מה שנדרש מהם זה רק לקרוא הוראות ולמלא אחריהן.2.הסיבה שבשלה אלה הם כללי הפורום בסטארמד היא ברורה. זהו פורום מומחים ולא פורום תמיכה. לכן, "להידחף" כאן, פרושו להפריע, כי הן כופות עלי, לא פעם, להפעיל משקל שכנגד ולהסביר דברים שאינם על פי דעתי. כמו למשל הצורך לענות על המכתב הזה. היות שזהו פורום מומחים, אני מעדיף להקדיש יותר זמן לכל פונה בבעיה, מאשר לתגובות שאינן מן העניין.3.כבר כתבתי לך בעבר, ובמפורש, שאני מבקש ממך שלא להוסיף תגובות. יכול להיות שהחמצת זאת, או שבחרת להתעלם.4.עם זאת, אני מתקשה להאמין שהחמצת גם את העובדה הניכרת לעין שמאז שהתחלת לכתוב כאן הוסרו בזו אחר זו כל ההודעות שלך בפורום, והיו רבות כאלה. זו בדיוק אחת הסיבות לכך שלא מתאפשרת תגובה של בעלי נסיון בפורום מומחים, שכן יש מבעלי הנסיון כאלה שלומדים משהו מנסיון העבר שלהם, ויש כאלה שלא, או שלומדים את הדבר הלא נכון. לכן, מטרת הפורום היא שבעלי נסיון ילמדו מהנסיון האישי שלהם, בעזרתי, משהו על עצמם, ולא כדי שהם ינסו ללמד את האחרים מהנסיון האישי שלהם.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083