פורום ייעוץ זוגי שאלות על זוגיות

תאריך פנייה: 18.07.2018 מס׳ הודעות: 1
חיפוש נושא
שי
תת מודע...יש יכולת להתקדם מעלה?
18.07.2018 • 17:52

אז ככה אני בן 26 רשמתי פה בעבר ואמרת לי להכיר ולצאת אני רוצה לספר לך על מקרה ולאן המחשבה לקחה אותי..לעומת מה שאתה מציע לי לחשוב.ראיתי בחורה נחמדה בפייסבוק שאני לא מכיר אבל יש לנו חברים משותפים כי היא מאזור מגוריי..שלחתי לה בקשת חברות והיא אישרה...ואז רשמתי לה שאני אשמח להכיר אותה והיא לא ענתה...מסתבר שיש לנו ידידה משותפת ביקשתי ממנה שתעשה לי ברור..והבחורה ענתה לה ישר לעומת שלא ענתה לי..הידידה המשותפת סיפרה לי שהיא אמרה לה שהיא יצאה מקשר לא מזמן ולא מוכנה עדיין להתקדם....הודיתי לידידה שעזרה לי ואז אני עם עצמי טוחן את המוח למה היא לא נתנה לי צאנס...אשמח לדעתך על המקרה כאילו המודע שלי אומר שלא עשיתי דבר לא טוב וברור שיש דחיות בעולם ואמנם היא לא מכירה אותיאבל התת מודע זורק אותי לפינה מציקה ולא נוחה אני מנסה להילחם בזה כי זה לא דחייה ראשונה שאני מקבל...אשמח לדעתך המקצועיתזה כבר רצף של דחיות ואני לא חושב שזה קשור למרכיב התנהגותי כי אנחנו לא דיברנו בכלל..האם צעד כזה שעשיתי מצידי שולל ממני צאנס עתידי איתה?(כאן מדבר כבר חוסר הביטחון שלי...שאין לי מושג מאיפה הוא נובע)

ד"ר אורן חסון
אנא תן לי קישורים לשיחותינו מן העבר
18.07.2018 • 23:25
בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
ד"ר אורן חסון
האם אתה אמור להמתין?
21.07.2018 • 15:04

שי יקר,
עזוב את התת מודע. אני חושב שאתה מאד מודע למה שאתה חושב, ובוא המשך לפתח את זה. שאלת אותי אם הצעד שעשית (שרשמת שאתה תשמח להכיר אותך, ושלחת את הידידה המשותפת לומר אותו הדבר) שלל צ'אנס עתידי איתה. אנא שתף אותי במחשבות שלך על האפשרויות. בהמשך לכל אחת מהאפשרויות הללו, אנא כתוב לי עוד דבר אחד: האם אתה חושב שאתה אמור להמתין?

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083