פורום ייעוץ זוגי שאלות על זוגיות

תאריך פנייה: 06.09.2015 מס׳ הודעות: 1
חיפוש נושא
אנונימיתתת
מסובך
06.09.2015 • 20:39

היי זה דיי ארוך אבל אני מקווה שתוכלו לעזור לי
אני ועוד מישהו הכרנו בתחילת השנה הזאת יצאנו כמה פעמים אבל זה לא הלך הוא בדיוק יצא מקשר ממש ארוך וזה פשוט לא זרם יש לנו חברם משותפים ואנחנו רואים אחד את השנייה יחזית הרבה אז החלטנו להיות ידידים אבל תמיד פלרטטנו ומדברים בוואטספ פה ושם לאחרונה חידשנו את הקשר והחלטנו לדבר על זה שזה חבל שלא ניסינו להיות ביחד וכשהיינו ידידים שנינו ממש נהננו והייתה כימיה ממש טובה אבל כשהתחלנו שוב לצאת זה נתקע פחות זרם מבחינת דיבור והכל בעצם הוא כל הזמן המשיך לערב את החברים המשותפים שלנו מה שלפי דעתי טעות וזה יצר ממש כאוס דיברנו על זה כמה פעמים ושאנחנו מאלצים את עצמינו לזרז דברים וזה לא קורה בצורה טבעית הוא אמר שהוא מרגיש אליי משהו עז ואני גם אבל אני מרגישה שמבחינתו יותר אז הוא אמר שמבחינתו הוא רוצה לנתק את הקשר כי זה סתם יגרום לו להיתקע עליי יותר אבל אני מרגישה שזה ממש פספוס ושזה הולך לכיוון הזה אני מאוד רוצה אז אמרתי לו שאני לא מסכימה והחלטנו לנסות שוב ועכשיו אני מרגישה את ההרגשה ההיא ואני חושבת שגם הוא מרגיש אותה שזה פשוט לא זורם אני לא יודעת מה לעשות אני חושבת ששנינו חצויים בענייו הוא לא מעז ושנינו לא החלטיים מה עושים בעניין כדי לי להיות אותו למרות שכשאנחנו בקטע רומנטי שנינו מרגישים שזה לא אותו דיבור פתוח ומהנה שאנחנו משתמשים בו כידידים ? מה לעשות תודהה

ד"ר אורן חסון
בני כמה אתם?
08.09.2015 • 20:11
בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083