פורום ייעוץ זוגי שאלות על זוגיות

תאריך פנייה: 10.08.2015 מס׳ הודעות: 1
חיפוש נושא
דנה
התייעצות
10.08.2015 • 08:22

אני יוצאת מזה חודשיים עם בחור ממש חמודמהדייט הראשון היה קליקהיה לי יום הולדת והוא התנהג אליי בכבוד.. קנה לי מתנה, השקיע מחשבההוא מזמין אותי לצאת, אני נהנת איתו, גם דואג שיהיה לי כיף כשאנחנו שוכבים.אבל.. לפעמים הוא "נעלם"למשל, לא תמיד שולח הודעת לילה טוב, לפעמים יש לו יציאות כנות מידילמשל- לפני היומולדת שלי הוא אמר לי "חבר שלי מהעבודה שעם חברה שלו חודש קנה לה צמיד בפאקינג 400 שקל. את לא תקבלי כזה" ואני חושבת לעצמי, לא באמת ציפיתי שהוא יקנה לי משהו בכלל, מקסימום פרח כי אנחנו כולה חודשיים ביחד אבל למה להגיד לי את זה? קצת מוזר..לפעמים בשיחות וואטסאפ הוא נעלם באמצע ומגיב אחרי המון זמן.לפעמים אני תוהה האם אני לוקחת דברים קשה מידיאני יודעת שהוא עובר תקופה קצת מתסכלת (בן 24) של מה אני מי אניואני אישית יודעת מה אני ומי אני.. אולי אני צריכה להיות סובלנית כלפיו? ופחות קנאית?לפני כחודש הייתה לנו שיחת יחסינו לאן.. זה בא ממנו את האמת, הוא אמר שהוא רוצה קשר זוגי וביקש ממני להיות כנה איתו ואני הכי כנה.אני החברההראשונהשלו. הוא לא פרפר, לא שכב עם הרבה בנות ובכלל הפעם הראשונה שלו הייתה בגיל יחסית מאוחר. הוא אמר שהיו הזדמנויות אבל לא קפץ עליהם שזה די מעודד.יש לו בעיות עם אמא שלו שאולי גם זה גורם משפיע ביחסים(אמא שלו בגדה באבא שלו)הוא כשאין לו כוח לאנשים הוא פשוט נעלם.אני מנסה לגלות הבנה, אני רוצה שזה יצליח אבל אני לא יודעת מה לעשות מפה הלאהחשבתי, אולי להיות יותר אסרטיבית, יותר אני לשלוח וליזום ואז ככה אני מראה לו מה זה קשר בוגר, קשר זוגי הדדי..אני תוהה האם לתת הזדמנות, או לחתוך...

דנה
התייעצות
10.08.2015 • 08:27

אחרי שהוא אמר לגבי המתנה של היומולדת הוא כן הביא לי שרשרת מאד יפה והערכתי את המחשבה מאחורי זהוכשאני אצלו או הוא אצלי אנחנו מאד פתוחים עם המשפחות אחד של השני..מצד אחד הוא כאילו בוגר מאד ומצד שני הוא מוזר..

ד"ר אורן חסון
בני כמה אתם?
13.08.2015 • 20:28
בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083