פורום ייעוץ זוגי שאלות על זוגיות

תאריך פנייה: 28.12.2013 מס׳ הודעות: 1
חיפוש נושא
רום
הורים שמפריעים לזוגיות
28.12.2013 • 17:11

אורן שלום אני בן 24 עובד בחברה גדולה בתחום הביטוח וסטודנט לתואר ראשון מנהל עסקים אני ובת זוגתי יוצאים כ-5 וחצי שנים כיום בת זוגתי בת 21וחצי סטודנטית לתואר ראשון מדעי ההתנהגות אנחנו אוהבים אחד את השני מאוד אבל יש לנו בעיה מצד אחד עם אבא של בת זוגתי שהיה רוצה שהיא תצא עם מישהו עם משפחה עשירה ושעושה למען הבת שלו יותר ממה שהוא חושב שהיא עושה. יש לציין שמשפחתי משפחה ממוצעת ומטה הוריי שני שכירים ומנגד משפחתה עמידה מאוד . אבא שלה טוען שהוריי לא לוקחים את הבת שלו למסעדות כמו שהם לוקחים אותי ושהם לא משתדלים מספיק. מנגד הוריי הולכים למסעדה כאשר יש ימי הולדת במשפחה שלי ותמיד מזמינים את החברה שלי שתבוא איתנו ביחד אבל הם לא הולכים בכמות שהמשפחה שלה הולכים בגלל יכולת כלכלית שלא מאפשרת להם. ההורים שלי מעניקים לחברה שלי אהבה ונותנים לה להרגיש אצלנו בת בית וחברה שלי אוהבת אותם מאוד אבל אבא שלה תמיד מעיר לה הערות על המשפחה שלי שהם לא משתדלים ולא לוקחים אותה למסעדות. לבת זוגתי יש אח שגר עם חברה שלו בדירת מגורים שההורים של חברה שלו נתנה להם לגור והם גם חברים של ההורים של בתי זוגתי שניהם משפחות עמידות מאוד ואבא של חברה שלי נותן לה להרגיש שהיא שונה כל הזמן כי היא נמצאת איתי עם משפחה שאין לה יכולות כלכליות כמו שיש להם. עכשיו אני אומר לה כמה אני אוהב אותה וכמה חשוב שנהיה אנחנו מאושרים ושההורים שלי אוהבים אותה מאוד ואני אדאג לפרנסה שלנו בבית ולמחייה ואני לא אחסיר ממנה דבר ומהמשפחה שנגדל ביחד(אנחנו חושבים להתחתן אחרי התואר שאנחנו עושים)אבל הערות של אבא שלה מציבות אותה במקום חסר אונים היא מבולבלת מאוד ויודעת שהיא אוהבת אותי ואת המשפחה שלי אבל מנגד שומעת גם לאבא שלה שהיא לא יודעת אם טענותיו נכונות ואם זה באמת הדבר החשוב בחיים.אשמח לעצה ממך ,תודה רבה

ד"ר אורן חסון
ראה תשובה בפניה הבאה שלך
29.12.2013 • 14:51
בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083