פורום ייעוץ זוגי שאלות על זוגיות

תאריך פנייה: 04.11.2013 מס׳ הודעות: 1
חיפוש נושא
גילי
מסרב לפסק זמן
04.11.2013 • 13:56

שלום
אני בזוגיות חדשה כבר חודשיים לערךאני בת 49 גרושה כשנה וחצי בן זוגי המקסים הוא ממש ההיפך הגמור מהאקס שלי.לאחרונה אני עוברת טלטלות בחיי האישיים ללא כל קשר איתו כמובן.אנחנו משתפים אחד את השני בכל המתרחש ומדבר

ד"ר אורן חסון
מה השאלה?
04.11.2013 • 18:11
בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
גילי
מסרב לפסק זמן
05.11.2013 • 12:00

סליחה...אני בת 49 גרושה כשנה וחצי ובחודש וחצי האחרונים אני נמצאת עם גבר שהוא ההפך הגמור מהאקס שלי.
אספר כי לאחר שבוע היכרות כבר לקח אותי להוריו ואחיו והציג אותי בפניהם.
אנו מסתדרים מצויין וחווינו חוויות דומות בנישואינו הקודמים יש לנו המון נושאי שיחה משותפים אוסיף כי הסקס בינינו פשוט חגיגה.
טוב לנו זה במחיצת ושנינו מסכימים כי בזוגיות צריך להשאר חברים.
לאחרונה אני עוברת תקופה לא קלה במישור הפרטי ואני משתפת אותו.
היצעתי לו לקחת פסק זמן. כדי שאוכל לחזור אליו בלי הבעיות,סרב ואף נפגע מבקשתי ואמר כי "בזוגיות יש להכיל גם את הרע ולא רק כשטוב..."וכבר הוכיח לי זאת מספר פעמים... ניסיתי לשכנע אך לא עזר לי.
שאלתי היא על מה מצביעים דבריו אלו?

ד"ר אורן חסון
להתחייב לך בהעדרך
07.11.2013 • 14:02

גילי יקרה,
אתם רק חודש וחצי בתוך הקשר, ואת כבר רוצה פסק זמן. חודש וחצי אינם מספיקים כדי להעמיק קשר רגשי, ולכן הוא אומר לך - אני רוצה את הקשר איתך, ומוכן להעמיד אותו במבחן של קשיים, אבל לא במבחן של פרידה. והוא צודק. כאשר אין עדיין עומקים רגשיים, כאשר הוא לא יודע מספיק מה טוב או לא טוב בקשר איתך, כאשר עוד לא עמדתם במבחנים של קשיים, הוא לא יודע אם זה באמת כדאי. אולי תברחי לו עם הקושי הראשון?סליחה... בעצם, זה מה שאת עושה עכשיו (ואני מודע שאני אומר זאת מבלי לדעת את הפרטים). אז איך הוא יודע אם הוא יוכל לסמוך עלייך בקשיים הבאים? הוא אומר לך שהוא רוצה ללמוד אותך קודם, ולראות איך הקשר עובד, לפני שיתחייב לך בהעדרך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083