פורום ייעוץ זוגי שאלות על זוגיות

תאריך פנייה: 24.08.2013 מס׳ הודעות: 1
חיפוש נושא
ניסו
חברה שלי עזבה אותי
24.08.2013 • 18:16

לפני ארבעה ימים נפרדנו אני וחברה שלי אחרי שהיא נכנסה לאוטו במטרה להיפרד ממני בגלל שלא הזמנתי אותה לאיזה אירוע משפחתי ועוד כמה דברים ובעקבות זאת הוצאתי עליה את כל החסרונות שלה ורבנו מלא ובסוף היא נפרדה ממני,השאלה היא איך אני מחזיר אותה וממש מהר כי אני חושב שיש סיכוי..כתבתי לה איך אני מרגיש ואז היא ענתה לי בהודעה "אתה כועס עלי ואני מבינה אותך...אחרי שיחה כמו שהיתה לנו אתמול ניראה לי שכל אחד מאיתנו צריך להירגע ולנשום" מאז לא חזרתי אליה ועברו כבר שלושה ימים..למה היא התכוונה???

ד"ר אורן חסון
בני כמה אתם?
25.08.2013 • 18:53
בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
ניסו
בני כמה אתם?
25.08.2013 • 23:12

באמצע שנות העשרים לחיינו

ד"ר אורן חסון
ללמוד ממנה?
26.08.2013 • 14:57

ניסו יקר,
אני לא יודע בודאות, אבל אני יכול לעשות כמה ניחושים. כמו למשל, שהיא חושבת שהגזמת בכעס שלך, ושהיא רוצה שתרגע לפני שתשובו לדבר. או למשל, גם אם זה לא באופן מודע לחלוטין, שהיא אומרת לך שדרך הזמן ש"ייקח לך להירגע", היא תדע כמה זמן לוקח לך להירגע כאשר אתה כועס על דברים מסוג זה, ולפגוע בה, ואולי, לפי זה ללמוד משהו על דרך ההתנהלות שתהיה ביניכם בעתיד, כאשר לא תסכים איתה על משהו חשוב, לך ולה. ככל שיחלוף יותר זמן, מן הסתם היא תבין שיותר קשה לך לסלוח, ויותר קשה לך "לרדת מהעץ". ומן הסתם, אלו חלק מהמחשבות שחולפות בראשנו כאשר אנחנו מחפשים בני זוג לחיים - עד כמה החיים איתם יהיו טובים, מקבלים, ונותנים לנו מקום. כך שבהחלט יכול להיות שהיא התכוונה לכל הדברים הללו, ואולי עוד כמה הקשורים לזה. כך או כך, היא אמרה לך בזה גם, שגם אם היא אוהבת אותך, יש דרך של תקשורת שהיא מתקשה לקבל - וזו הפגיעה האישית. ומצד שני, אם למרות הכעס שגם לה יש, היא מוכנה להבין את הסיבות שלך לכעס, היא גם מראה לך, באופן מעשי, שהיא סובלנית יותר. והשאלה היא אם אתה יכול ללמוד ממנה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083