פורום ייעוץ זוגי שאלות על זוגיות
חסויה
קשר עם משהו,
⌄
הכרתי משהו בקורס שעשיתי, בנתיים הקורס הסתיים,
מהרגע הראשון הוא מצא חן בעיניי אבל לא התייחסתי לזה כ״כ.
במהלך הקורס הוא ישב מאחורי, והוא היה עושה על מיני דברים למשוך את התשומת לב שלי
הוא היה מפיל דברים ומבקש שארים לו, הרגליים שלו תמיד היו מתחת לכסא שלי וכשהייתי קמה הייתי נתקעת בהם,
הוא היה מנדנד את הכסא שלי עם הרגל שלו. דברים כאלה.
כשכבר רציתי אותו (לקראת הסוף), התקשרתי לשאול אותו אם הוא רוצה ללמוד ביחד, בהתחלה הוא אמר שכן ואח״כ שלח הודעה שהוא לא יכול.
הוא היה נחמד איתי, מייעץ, מפרגן, תומך, אנחנו מדברים לפייסבוק בווצאפ, אבל הוא לא מושך השיחה? יכול להיות שהוא מתבייש? לפעמים אני שולחת הודעה, לפעמים הוא, אפילו שהוא שולח, הוא תמיד חותך באמצע, או שהוא צריך לצאת או שהוא פורש לישון,
התחושה שלי היא שהוא ביישן לדעתי או לפחות איתי, וגם רגיש, קבענו לצאת איזה ערב, והוא שלח לי נודעה שהוא לא רוצה לבוא, אז בכל זאת שיכנעתי אותו שיבוא, והוא בא בסוף.
עם כל הדברים האלה אני עדיין לא מצליחה להבין אותו? מה הוא חושב לגבי או שהוא סתם נחמד או שהוא מתבייש
מה לעשות?? אני לא יודעת איך לפתח איתו שיחה...
חסויה
קשר עם משהו,
⌄
קבענו לצאת כמה חברים מהקורס, והוא לא רצה לבוא, בגלל איזה מבחן שעשינו שביאס אותו...
ד"ר אורן חסון
בני כמה אתם?
⌄
חסויה
בני כמה אתם?
⌄
21 ו-22
ד"ר אורן חסון
חוסר נסיון
⌄
חסויה יקרה,
עושה רושם ששניכם לא מנוסים מספיק כדי להתחיל בנסיון ליצור קשר זוגי, ולכן החשש וחוסר הביטחון שולטים בנסיונות שלכם, שהופכים להיות ריקוד מורכב של צעד קדימה, צעד הצידה וצעד אחורה, וחוזר חלילה. בהחלט יכול להיות שהוא מעז למשוך תשומת לב, אבל מתבייש להיות רציני בנסיון ליצור קשר. ואולי הוא בכלל לא בטוח שהוא רוצה, ולפעמים כן. כך או כך, לו היה מנוסה יותר, היה יותר יציב בהחלטה שלו אם כן או לא. ואולי גם את היית יותר החלטית בפיתרון שלך של מה עושים עם זה.אם הוא לא מעז מספיק, או שתתני לזה זמן ובמהלך הריקוד יהיו יותר צעדים קדימה מאשר אחורה, וזה יתקדם לאט, או שאת תהיי אמיצה יותר, ותהיי מוכנה יותר לקחת סיכונים וליצור מצבים של יחד, כפי שעשית עד עכשיו. עם הזמן תכירי אותו טוב יותר, ותדעי אם ההשקעה שווה, או אם הוא עד כדי כך בלתי יציב, עד שהדבר הנכון ביותר עבורך יהיה לשמור מרחק.