פורום ייעוץ זוגי שאלות על זוגיות
נטשה
ביני לבינו .... או בינו לביני...
⌄
הכל אתחיל שהוא ( יוסי) נכנס אלי לפייסבוק והתחלנו לדבר וואז זה התגלגל לשיחות טלפון ומשם הבחור החליט לבוא אלי לחיפה מראשון פגישה ראשונה,הפגישה הראשונה אכן כן היה מוצלחת, נכנסנו לקשר , יוסי רצה שאבוא אליו לשישי שבת לאחר שבוע ואכן כן עשיתי זאת, יוסי הכיר לי את החברים שלו את האיזור מגוריו ובערב יום שישי הלכנו לזוג חבריו לאכול ארוחת ערב וביום שבת הלכנו עם חבר אחר לנמל תל אביב לטייל ואכלנו במסעדה ביחדלאחר שבוע מכן היה לי יום הולדת עשיתי מסיבת חוף בטבריה , הודעתי ליוסי כי יהיו כמה ידידים טובים , הוא אמר לי אני מסכים אבל בגבול הטעם הטוב , הגיע יום חמישי והוא בא עם חבר וחברות שלי, הוא ישר ראה אותי קפץ עליי ואמר תביאיי ל נשיקה גדולה וחיבוק, לאחר מכן במהלך הערב , שרנו אחר לשניה והסתכלנו במבטים מאוהבים , לאחר מכן שהערב אתחיל להיכנס לשעות של הלילה הידידים רצו להצטלם איתי , יוסי התעצבן קינא וקילללא יכל לראות אותי מצטלמת איתם , אולי בגלל שהייתי עם בגד ים ואני כן מפותחת כאישה ולא כילדה?אבל מה שבאמת הרתיח אותי שהוא גם רצה להצטלם עם חברה שלי אז למה הוא התעצבן עלי שאני מצטלמת עם הידידים?אולי בגלל הייתי עם בגד ים ?לאחר מכן הערב הסתיים רע רבנו כסח והוא ניסה להתנקם בי בכל צורה ואם זה בכוונה ללפרטט עם החברה הכי טובה שלי , שכיום היא לא חברה טובה מכוון שהיא נפלה בפח שלו, לאחר מכן עבר שבוע שלא דיברנו וניסיתי לשכוח ממנו , משהו אמר לי בלב " לשלוח לו הודעה" שלחתי לו הודעה כי יום כיפור קרב ובא, ואני מתנצלת . הוא הגיב וטען שהוא גם מבקש סליחה והוא ננכנס הרגע לבית חולים לאחר תאונת דרכים באופנוע,נילחצתי והתעניינתי לגבין ובערב התקשר ורצה שאבוא אליו הלכתי אליו ההוא הזמין לי מונית ספיישל והיינו ביחד.. ואכלנו במסעדה ביחד והראה לי את כל ההודעות ששלח לחברה שלי ומה שהיא שלחה לו , הוא כן אכן עשה בכוונה ראה שהיא מזמינה אותו ליום שישי לישון אצלה הוא טען לה " יאלה דנה הסתיים המשחק שיהיה לך דרך צלחה "לאחר מכן כמה ימים היה חולה לא רגיש טוב באתי אליו הכנתי לו תה הייתי איתו טען שהתגעגע וחולה עליילאחר מכן שבוע חלף לו החלטתי לנתק קשר מכוון שהוא היה מבולבל ככה הוא טוען ועדין פפגוע,החלטתי לסיים את זה לתת לו תתחושה שאני מנסה דייטים אחרים .. וכדי שזה יסתיים ביני לבינו , הוא טען לי שהוא גם רצה לסיים את הקשר הזה סופש אז למה הוא חיכה עם זה ולא אמר לי כבר שהגיעה לו ההחלטה?לאחר שבוע שוב, נסעתי איזור עיר מגוריו אני וחברה לסרט , שאלתי אותו עם בא לו להגיד שלום אמר לי כן למה לא אני בהרצליה מתי שאחזור אני יתקשר אליך לא ניפגשנו מכוון שכבר היה מאוחר מידי ,לאחר מכן התחלנו לדבר ולסמס אחד לשניה , והחליט לצאת איתי יום חמישי ביחדהיינו עם חבריו ביאכטה וגנו דגים שחבר שלו היה ליידי הוא דיבר עם מישהו בטלפון , וטען לחבר בשיחה שהוא נימצא עם ניסים יוסיי וחברה של יוסי , זה החבר הכי טוב של יוסי, אז מדוע טען שאני חברה ולי טוען שאנחנו בקשר?החלטתי לקחת יוזמה ולהגיד לו , " אני אוהבת אותך" הוא לא הבין מאיפה זה בא אלי מכוון שהייתי אליו אדישה ומלאת אגו ..הוא אתחיל להתקשר יותר לסמס להודיע לי מה הוא עושה ומה הולך לעשותלפני יומים דיברנו שעה בטלפון( רוב השיחות שלנו הן שעות )ואמר לי נטשה תשמעי " אני אוהב אותך" ובצורת גרפס אמרתי לו , מה אמר?תחזור על זה שוב , הוא טען לי ונלחץ לא משנה לא חשוב לא אמרתי כלוםלאחר מכן טען לי " אני מת עליך " וכמעט כל שיחה טוען שלי אני חולה עליך מת עליך נסיכה שלי וכולא ראינו אחד את השניה כבר שבוע רצתיי להכין לו לאכול ארוחת שישי מכוון שהוא גר לבד הוא לא רצה טען לי שחבר שלו צריך לבוא ... ורציתי לראות אותו גם היום וטען לי שהוא צריך לצאת ויתקשר אלי שיהיה בדרךהוא טען במפורש שאנחנו ניהיה שישי שבת ביחד ונאכל ארוחת בוקר ביחדלא יודעת למה ואיך אבל אני מפחדת שיקח אותי כמובן מאליואני לא רוצה שהוא יחליט מתי אנחנו כן ניפגשים ומתי לא אני לא רוצה שישתלט עלי ולכן מה אני עושה בנידון?אני אוהבת אותו ולא רוצה להפסיד אותו ...
ד"ר אורן חסון
בני כמה אתם?
⌄
נטשה
בני כמה אתם?
⌄
26 יוסי ואני 22
ד"ר אורן חסון
התחלה סוערת של יחסים
⌄
נטשה יקרה,
יש לכם קשר לא בוגר, וסוער. לפי מה שאת מתארת, הטלטלות הללו מגיעות קודם כל ממנו, ומהקינאה והרכושנות שלו, מכך שהוא כועס מהר ונוקם מהר. אז למה את צריכה את זה?לפעמים מתאהבים באדם הלא נכון. יכול להיות שהוא בחור מוצלח מאד, יכול להיות שהוא בחור שיכול, ברגעים מסויימים, לתת לך את התחושה שאף אחד אחר לא יכול לאהוב אותך כמוהו, אבל זה לא בגלל שהוא רואה אותך. זה לא בגלל שהוא דואג לשקט הנפשי שלך ולא בגלל שהוא רוצה שיהיה לך טוב. זה כדי לשמור על עצמו, וזה מתוך פחדים וחרדות שלו. ולפי מה שאת כותבת, כך גם את. אם תחליטו להיות ביחד, עושה רושם שתתקשו לעשות זאת בזוגיות יציבה, ושתזדקקו ליעוץ זוגי כדי ללמוד ליצור תקשורת אחרת, יציבה יותר, וכזו שתמנע סערות שיזרקו אתכם הרחק זה מזה, לפני שתפלו שוב זה לזרועות זה וחוזר חלילה. כרגע, לפחות, לא עושה רושם שאתם יודעים לעשות את זה אחרת, ומנסים להפעיל זה את פחדיו של זה, במקום לייצב זוגיות שבה אתם מתחשבים ודואגים זה לזה.אולי כדאי גם שתקראי את המאמר שלי:לשרוד את תחילת הזוגיות - גשר צר מאד.