פורום ייעוץ זוגי שאלות על זוגיות

תאריך פנייה: 29.10.2012 מס׳ הודעות: 1
חיפוש נושא
משה
פרידות
29.10.2012 • 19:08

שלום
הייתה לי חברה במשך שנה וחצי היא נפרדה ממני ואני במאמצים לחזור אליה במשך חודש אך בלי הצלחה ,היא לא מסכימה לדבר איתי בשום פנים וקשה לי,היא אומרת שאני מטריד אותה עכשיו אני בדיכאון לא יכול להמשיך לחיות בלעדיהמה לעשות??

ד"ר אורן חסון
בני כמה אתם?
30.10.2012 • 11:05
בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
משה
בני כמה אתם?
31.10.2012 • 20:52

20 אני חייל והיא בתקופת לימודים

ד"ר אורן חסון
איך ייראו חייך בעתיד?
04.11.2012 • 15:24

משה יקר,
יתכן שהיא מרגישה וחושבת שזה לא זה. אתם בתחילת דרככם בחיים, אתה בצבא עם הבחירות שלך, היא במקום שלה, שהוא אחר. היא חיה אחרת ממך, חברתית ומקצועית, ופוגשת אנשים אחרים, ומתחילה לשנות את נקודת המבט שלה כאשה בוגרת. גם היא עוד תשתנה. אחרי הכל, אתם רק מתחילים את דרככם מבלי לדעת עדיין דבר על איך ייראו חייכם המקצועיים, ואולי גם הכלכליים (אלא אם יש לכם הורים שיש להם הרבה בשבילכם וימשיך להיות להם הרבה בשבילכם). ואולי בגלל שהיא מתחילה להסתכל על העתיד היא רואה דברים אחרת משראתה קודם. אולי משום שאתה עדיין לא רואה הרבה קדימה כמוה, כי אתה עדיין באמצע השרות הצבאי שלך ואתה עוד לא מסתכל קדימה מספיק (ואני לא מאשים, אלא מציין שסביר שזה כך, כי כך גברים רבים שהם בני עשרים), אתם רואים דברים אחרת.אתה מתאבל. עוד עשר שנים אולי לא תזכור את זה בכלל, ותהיה במקום אחר לגמרי. אולי גם עוד שלוש שנים. אבל כרגע, אתה מתאבל, כי אתה אוהב אותה ו/או כי אתה חושב שהיא הדבר הכי מוצלח שהיית יכול להשיג. גם את זה אולי תראה אחרת משתתבגר עוד, משתדע מה בדיוק אתה רוצה מעצמך ומבת זוגך כלכלית וחברתית, ומשתדע להעריך את עצמך יותר. לגברים רבים זה קורה. תן לעצמך צ'אנס להתגבר.אם לא תצליח - אתה בצבא. אל תתבייש ולך לקב"ן כדי להיעזר בו ולהמשיך לתפקד.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083