פורום: דינמיות בקשרים
מעוניינת להתייעץ
משיכה..
⌄
אני באמצע שנות השלושים לחיי, רווקה.רבות נאמר לי בעבר שכדאי לי לעשות לעצמי רשימה של דברים שאני מחפשת בבן זוג, על מנת שכהוא (סופסוף) יגיע, אדע לזהותו.אני יוצאת לכל מיני בלינדייטים, ולאחרונה פגשתי בחור שלכאורה עונה על כל הקריטריונים והנתונים שאני מחפשת כרגע בחיי..אבל -אינני נמשכת אליו ! הוא לא מכוער, אך אני אינני נמשכת אליו (יצאנו 3 פעמים).עברתי לא מעט, בכל זאת הגיל מביא עימו נסיון, ואני מחפשת קשר רציני, טוב, יציב ואוהב שיתקדם להקמת משפחה.ואני שואלת את עצמי שאלה חשובה- האם אני בורחת מקשר אמיתי ורציני בדיוק כמו שאני מחפשת כבר זמן רב, או שברגע שאין משיכה אין מה לבדוק את "הרשימה" שלי. כי זו נקודה בסיסית שצריכה להתקיים. האם זה "לגיטימי" להחליט לפסול כעבור 2-3 דייטים, בחור שעונה על רב רובם של הקריטריונים, כי אני לא מרגישה שאני יכולה אפילו לנשק אותו, ולכן כנראה הוא לא יכול להיות המיועד, או שדבר כזה יכול להשתנות והעניין הזה פחות חשוב?בקיצור, האם אני פועלת נכון כשאני מחליטה שזה לא זה, או במילים אחרות האם אני בורחת או בוחרת..?תודה לכם מראש
מעוניינת להתייעץ
משיכה..המשך
⌄
ועוד שאלה קטנה- האם ה"רשימות" האלה עוזרות, כי החיים והמציאות יותר דינמיים מזה, יש שינויים מקשר לקשר, ועם כל אדם אנו נתקלים בדברים חדשים..תודה