פגישה ראשונה: תנאים שווים

תאריך פנייה: 01.04.2013 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
נוי
קשר חדש
01.04.2013 • 09:28

הייהכרתי גבר , גרוש+2, באמצעות רשת חברתית.אני התחלתי עימו.גם אני גרושה +2, בני עשרה.כששוחחנו בטלפון, בשעות הצהריים[מעולם לא דברנו לפני כן] הציע, באופן ספונטני, שאקפוץ לקמפינג בחוף שהוא נוסע אליו עם בנותיו[בנות 4.5, 9] בשעה הקרובה.שאקפוץ מתי שבא לי, הוא עתיד להיות שם כיומיים.שאלתי אם זה בסדר, לדעתו, מצד הבנות .ענה שאין שום בעיה.אמר גם שייתכן ויהיו שם עוד חברים שלו.אמר שאסמס לו כשאני יוצאת לדרך.עניתי בסדר.כשסגרתי את הטלפון הרגשתי שזה לא יהיה ככ נכון ללכת.בערב סמסתי לו-אני חושבת שאתן לך להנות עם הבנות בחוף .ניפגש כשתחזור?ענה 100%.[עתיד לחזור היום בערב]כעת עוברות בי שתי מחשבות-האחת-שעשיתי את הדבר הנכון .כי לא נראה לי נכון ומתאים להיפגש לפגישה ראשונה עם גבר, כשבנותיו שם[לא עבורי וודאי לא עבורן] וגם כשחבריו כאן.השנייה, לעומת זאת, היא שאם הוא בחור מיוחד וספונטני[אני מעידה על עצמי גם ככזו, אך אין הנחתום מעיד על עיסתו... ואכן עושה רושם שהוא אכן כזה]אז המסרון שלי אולי עושה רושם של בחורה כבדה , לא ספונטנית ומיושנת ולכן לא יתקשר...מה דעתך?הרבה תודהחג שמח

ד"ר אורן חסון
מחושבת, אבל בצדק.
02.04.2013 • 17:10

נוי יקרה,
קו המחשבה שלך נכון. לא מתאים להיפגש כפגישה ראשונה באופן שאותו הוא הציע. לא רק מבחינת הבנות, אלא קודם כל מבחינתך - כשאת מגיעה כך, את מגיעה אליו, על פי התנאים שלו ועל פי נוחותו, כשדברים שונים יכולים לקרות שישבשו את הפגישה שלכם שאינם תלויים בו, ובודאי שאינם תלויים בך, כשאת מחוץ ל"אזור הנוחות" שלך, וכשהוא באזור הנוחות שלו. אלה אינם תנאים להכרות ראשונית, אלא רק להצצה ב"איך את נראית", ואולי אפילו תחת ביקורת של החברים, כלומר, לא בתנאים שבהם יש לו הפניות להקשיב לך וללמוד להכיר אותך, וגם לא להיפך.יתכן מאד שהוא לא חשב עד הסוף על כל זה, וגם לא כל כך עלייך. גם, כי הוא לא מכיר אותך מספיק כדי לחשוב עליך יותר. אז כן, במקרה הזה, את היית מחושבת יותר, וספונטנית פחות - אבל בצדק. ואם בגלל זה הוא לא יתקשר, אז אולי הוא לא לוקח אותך ברצינות ממילא, שאומר שכנראה שהוא זה שאינו רציני מספיק. זה בסדר לקחת פגישה ראשונה בקלות, אבל גם בתנאים שיאפשרו יצירת קשר אם תרצו לעשות זאת. התנאים שהוא הציע לך הם בעלי סיכוי נמוך ליצירת קשר, ממה שמגיע לך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083