טיפול מיני: גברים ורגישות מינית

תאריך פנייה: 08.01.2011 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אני
סקס- עזרה בבקשה
08.01.2011 • 05:13

יש לי בעיה שנינו בגיל 30 כרגע עברתי לגור איתו בחול עם ההורים שלו...אנחנו זוג כבר שנה ו9 חודשים בערךאני בחורה מאוד חמה מאוד אוהבת ומאוד אוהבת לעשות אהבה הבעיה היא שהוא לא ממש מתרגש מסקס מבחינתו נראה לי שאפשר לוותראפילו פעם בשבוע אנחנו בקושי עושים זה בחיים לא קרה לי עם אף בן זוג שהייתי איתו , הייתי רגילה לכל יום כמה פעמים ביום... ושהייתי במחזור שנינו היינו מבואסים שאי אפשר.הוא טוען שהוא חוזר עייף מהעבודה וזה גם לא קל שאנחנו עם ההורים, הוא בחור יפה אך סובל מחוסר ביטחון על הגוף שלו... הוא רזה ואולי החוסר ביטחון הורס לנו אני לא יודעת ,הוא אצר גם לדוד שלו שהוא לא זה שמדליק את האור במיטה , אבל אני מנסה ומנסה.עוד משהו הוא גם היה לפני 5 שנים עם בחורה כמה שנים ללא קיום יחסי מין , היא רצתה לשמור את זה אחרי החתונה, הם בסופו של דבר נפרדו ואני יודעת שאין לו שום רגש אליה וממש לא משיכה , אולי הוא התרגל בלי סקס?אני כ"כ אוהבת אותו ואני יודעת שהוא אוהב אותי ונמשך אלי.. זה לא שלא עומד לו כל הזמן ממני...(סליחה על הבוטות)אני לא מצליחה להבין איך הוא בתור גבר לא רוצה הרבה, אני מצידי כל היוםואני נראית מצוין יש לי גוף סקסי ווהוא יודע את זה ורואה את זה .. הכי מבאס שעד שאנחנו עושים משהו הוא גומר כל כך מהר שזה מבאס ואנחנו עושים את זה בלי קונדום כי זה לא נעים וזה גם מבאס אותו שהוא מתלכלך מה..הוא אוהב לפנק אותי זה כן אבל סקס אני גם צריכה את זהאמרתי לו שברגע שנעשה את זה הרבה הוא יתרגל ולא יגמור כל כך הרבהזה הורס הרבה ביחסים ביננו הוא אמר שהוא יכול לחיות בלי סקס, וכל פעם שאני מעלה את השיחה שאני רוצה גם ... סקס אנחנו רבים(מצטערת על הבוטות פשוט זה קל יותר להסביר)

ד"ר אורן חסון
טיפול מיני
08.01.2011 • 20:39

את יקרה,
יש גברים שהם פחות מיניים, ואולי הוא כזה (את יודעת הרי שגברים גבוהים מנשים, אבל יש גם שגבוהות מגברים רבים – זה בערך כך, ונפלת אולי על גבר "נמוך" יחסית, כשאת "גבוהה" יחסית). מצד שני, גברים יכולים להיות רגישים מאד וחסרי ביטחון כאשר האשה שאיתם מקנטרת אותם בהבט המיני, או מציגה אותם כלא מיניים מספיק או לא מספקים מספיק. יתכן שאתם צריכים להבין טוב יותר איך להתנהל ביחד, שזה אומר שגם את צריכה אולי ללמוד איך לגשת אליו, ואולי גם איך לא לגשת אליו. אני ממליץ, לכן, על טיפול מיני, כדי ללמוד ליצור מיניות חופשיה יותר, ואולי גם מעודנת יותר מבחינתו ומעקרת פחות, כך שתהיה נטולת פחדים וחששות.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083