פערים ביחסי מין: הסברים ותובנות

תאריך פנייה: 12.09.2022 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
אדי
חוסר רצון לקיים יחסים
12.09.2022 • 17:21

שלום רב.
אנו נשואים 13 שנה עם שתי בנות. בשלוש ארבע השנים האחרונות בולטת במיוחד תופעה של חוסר רצון מצד אישתי לקיים יחסי מין. כאשר אלו מתקיימים הם אחת לשבוע והם מאוד טכנים ללא הנאה מצד אישתי או גיוון מיני. שוחחתי איתה לא אחת בנושא והיא טוענת שזה בגלל שהיא לא סובלת את מבנה הגוף שלה והיא עייפה מאוד מהעבודה. הסברתי לה שלמרות שהיא בעלת מבנה גוף שמן, אני נמשך אליה מינית מאוד, זה לא עוזר. עבורה יחסי המין נראים כמטלה מעיקה שחייבים לקיים ואם הדבר היה תלוי בה, סביר שלא הייתה רוצה שיתקיימו בכלל.היא עושה זאת לצאת ידי חובה ולא מתוך הנאה או תשוקה.. אני מתוסכל מאוד ולא רואה פיתרון. גם כאשר אנו שוכבים אין מגע של חום, ליטופים או מיניות מצידה בכלל ואפילו לא נעים לה אם אני מנסה לגעת באיבר המין שלה היא מסירה את ידיי והיא נמענת לגעת באיבר מיני. אני לא אדם דתי, אבל אדם מסור וערכי ולא ארצה לפתח קשר מיני כלשהו מחוץ לנישואין. זה נכון שיש צרות גדולות יותר, ויחד עם זאת כפי הנראה לי, מדובר במצב שהוא לא בר תיקון. אשמח לחוות דעתך/המלצותייך. אגב, לפי מיטב ידיעתי, אין לה קשר מיני אחר.

ד"ר אורן חסון
יחסי מין בזוגיות התמונה הרחבה
16.09.2022 • 13:40

אדי יקר,
אני מבין את המצוקה שלך. אני אפילו רואה שאתה מחפש הסברים לפער ביניכם, וביניהם אפילו את האפשרות הקלושה שאולי היא נמשכת או נמצאת בקשר עם מישהו אחר – אפשרות שביטלת מיידית. אלא שהיא בכל זאת חלפה בראשך. ואני יכול להבין ממנה בעיקר את העובדה שאתה באמת מתקשה להבין איך ייתכן שהצורך המיני שלה פחות ביחס לזה שלך.אני מציע לך לקרוא את מה שכתבתי ל"דתיה" 4 שאלות למטה (פערים ביחסי אישות). בעיקר קרא בבקשה את ההתכתבות שהיתה לי פעם עם גבר שבא עם שאלה דומה מאד לזו שלך, כי שם גם תמצא את ההסבר לזה. שתי ההתכתבויות ביחד יתנו לך את התמונה הרחבה יותר ומשני צדי המטבע.הרבה טוב,ד"ר אורן חסוןמטפל זוגי ואישיאתר הבית של ד"ר חסון:www.orenhasson.com

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083